2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Na, ezért a kurva anyját minden ellenzékinek: Itt van Juszt László mai okádása

Lehet minket szidalmazni, nyugodtan el is lehet határolódni tőlünk. Sőt, mondhatja bárki azt, hogy alpáriak vagyunk. Mégis brutálisra nőtt az olvasottságunk. El is áruljuk a titkát. Ameddig a kormányközeli lapoknak szabályokat kell betartania, addig mi szabadok vagyunk. Amíg mások finomkodnak azzal a gyűlölethullámmal ami ma a magyar emberekre szakad, addig mi a saját hullámainkat lovagolva védjük ettől a magyar embereket. Amíg mások magyarázkodnak a gyűlöletre az álhírekre, mi harcolunk ellenük és igen, elküldjük ezeket mind a jó kurva anyjába.     És ha valakinek baja van ezzel, hogy mi most a hulladék Jusztot küldjük el a jó kurva anyjába, akkor az tényleg takarodjon innen közülünk. Sajnos akkora hatalmunk nincsen, hogy ezekért az aljas hangulatkeltő, mocskos írásokért börtönbe vethessük ezt a szarházit, vagy töröljük az oldalát.   (Tisztában vagyunk azzal, hogy Juszt nem magyar ember, csupán ezt a gyönyörű nyelvet használja)    Álljon itt a lecsúszott csöves Juszt, mai agymenése:  
Súlyosbodik a baj!
A diktátor a Pfizer vakcinát is magyar vakcinának titulálta mai nyilatkozatában. „Amerikai pénz és magyar ész van benne.”
Na akkor figyelj, te “felcsutitörpeakadémikus” Eszerint a logika szerint a hidrogén bomba is magyar, hiszen Szilárd Leó 1934-ben és 1936-ban jelentette be szabadalmait a British Admiralitynek. Az atombomba ugyanúgy, hiszen Szilárd Leó ötlete nyomán a megalkotásában két magyar is részt vett: Teller Ede és Neumann János.
De a “C” vitamin is magyar. Igaz ugyan, hogy nem Szentgyörgyi Albert találta fel, de az orvosi Nobel-díjat ő kapta a biológiai hatásvizsgálataiért.
SŐT! Ő is Szegedről indult, ahonnan Karikó Katalin is. Tehát Szegedet ne feledd kinevezni “magyar szilícium síkságnak”!
     
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató