2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Nagy dobásra készülhet: Trump a színpadon táncolva mondta, hogy indul a buli - Videó

Georgia államban, azon belül Daltonban szólalt fel a regnáló elnök.Tömegek várták Donald Trumpot:

Thousands line up hours before President Donald Trump is even due to arrive in Dalton, Georgia.

-- Tommy Robinson TommyRobinson Tuesday, January 5, 2021
Trump továbbra is vitatja a 2020-as elnökválasztás eredményét, azzal érvelve, hogy a megválasztott elnök, Biden tömeges csalások és szabálytalanságok miatt lépett előre, bár csapata által benyújtott több mint 60 jogi ügyet az állami és szövetségi bíróság elutasította - írja a Sputnik.Az amerikai elnök ígéretet tett arra, hogy folytatja erőfeszítéseit a november 3-i elnökválasztás eredményeinek megdöntése érdekében, azt állítva, hogy hamarosan újabb bizonyítékokra fog fény derülni az eredmények legitimitására vonatkozóan.
Figyeld, mi fog kiderülni a következő pár hétben. Figyeld, mi fog megjelenni. Nézd meg, mi fog kiderülni"
- mondta Trump a Georgiában,  Daltonban tartott eseményen. Trump azt is elmondta, hogy nincs esély arra, hogy elveszítették Georgia-t.
"Semmilyen módon nem vesztettük el Georgiát. Nincs rá mód. Ez egy elhibázott választás volt, de még mindig küzdünk ellene, és meglátjátok, hogy mi fog történni"
- mondta az amerikai elnök. Trump arra buzdította az amerikaiakat, hogy támogassák a két republikánus jelöltet, mondván, hogy egy demokratikus többség megpróbálja becsomagolni a Legfelsőbb Bíróságot. "Amerikában soha nem lesznek tisztességes választások" - tette hozzá.

President Donald Trump: “They’re not gonna take this White House. We’re gonna fight like hell!”

-- Tommy Robinson TommyRobinson Tuesday, January 5, 2021
"Nem veszik a Fehér Házat! Pokolian fogunk harcolni"
- ígérte az elnök. Trump elnök arra is felszólította Pence-t, hogy utasítsa el Biden győzelmét a kongresszusi igazolás során.    Donald Trump:
Erőssé tettük Amerikát!Gazdaggá tettük Amerikát!Hatalmassá tettük Amerikát!Biztonságossá tettük Amerikát!Büszkévé tettük Amerikát!
 

President Donald Trump: "WE HAVE MADE AMERICA POWERFUL AGAIN. WE HAVE MADE AMERICA WEALTHY AGAIN. WE HAVE MADE AMERICA STRONG AGAIN. WE HAVE MADE AMERICA PROUD AGAIN. WE HAVE MADE AMERICA SAFE AGAIN. AND WE WILL MAKE AMERICA GREAT AGAIN! GO GET 'EM Kelly Loeffler and David Perdue!

-- Tommy Robinson TommyRobinson Tuesday, January 5, 2021
Poénkodott Pence-vel kapcsolatban: "Remélem, Mike Pence tesz értünk ... Természetesen, ha nem fog tenni, akkor nem fogom annyira szeretni!"

President Donald Trump: "I hope Mike Pence comes through for us... Course, if he doesn't come through, I won't like him as much!"

-- Tommy Robinson TommyRobinson Tuesday, January 5, 2021
Trump egyébként elég jókedvűen hagyta el az esemény színhelyét, táncolt is egy kicsit:  

Love Trump 😂 🙌🏻

-- Tommy Robinson TommyRobinson Tuesday, January 5, 2021
December 14-én a Választási Kollégium hivatalosan is demokratikus Biden-t igazolta a 2020-as elnökválasztás győztesévé, miután mind az 50 állam hitelesítette a szavazás eredményét, összesen 306 választói szavazattal Bidennek és 232 választói szavazattal Trumpnak. Biden beiktatását január 20-ra tervezik.   Közben Wisconsin államban elutasították Biden győzelmét:  

WISCONSIN STATE LEGISLATURE TO DECERTIFY BIDEN WIN!!!

-- Tommy Robinson TommyRobinson Tuesday, January 5, 2021
Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató