2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Rendkívüli: Pedofil botrány az USA-ban?

Az elkövetkezendő napok nagyon forróak lesznek az Egyesült Államokban.Trumpék visszatámadnak. Donald Trump már rendesen szórja a bombákat Twitteren, a közösségi oldal nem győzi cenzúrázni a bejegyzéseket.    
Az elmúlt hónapokban soha nem látott mennyiségű választói csalást láthattunk. Ted Cruznak igaza van!
- tweetelte az amerikai elnök. A napokban írtuk, hogy szerdán óriási tüntetés lesz a fővárosban Donald Trumpért. A regnáló elnök is posztolta a Tweeter-en:  Az elmúlt napokban jött ki a hír (a magyar médiában a Portfolió közölte), hogy Trump felhívta Georgia republikánus választási tisztviselőjét, Brad Raffenspergert, aki illegálisan rögzítette az elnökkel folytatott beszélgetést, majd ezt összevágták és meghamisították. A Fake News CNN ezt le is hozta. Úgy közölték, mintha Trump próbálta volna őket rávenni egy választási csalásra. (2 perc 30 mp-es hangfelvételt szerkesztettek). Semmilyen fenyegetés nem volt a beszélgetésben, viszont a CNN szerint Trump azt mondta:
„Csak 11 780 szavazatot szeretnék találni, mert megnyertük az államot.”
Tény, hogy Trump egyetlen videóval tudja bizonyítani: egy személy háromszor számolta le a doboznyi szavazólapot és Biden nevére adták le.  (Az asztal alatt egy dobozban 18000 szavazólap volt és ez mind Joe Bidennek ment)  Trump elmondta a republikánus választási tisztviselőnek, hogy egy törvénytelen szavazást nem hagyhat jóvá. [caption id="attachment_94845" align="alignnone" width="618"] Brad Raffensperger[/caption]   Közben Lin Wood, Donald Trump egyik ügyvédje, az amerikai jogász tweetelte, nyilvánosságra fogja hozni a Hollywood és az elit politikusok pedofil botrányait. Wood-ot többször is halálosan megfenyegették, amire annyit válaszolt, ha neki és a családjának baja esik, akkor mások fogják nyilvánosságra hozni azokat a videó felvételeket, amelyeken gyerekeket erőszakolnak meg az elit emberei. Egy másik bejegyzésében kifejtette:
Korábban többen látták ezt a fürdős videót. Nem fogom újra küldeni, hogy elkerüljem a Twitter szabályainak megsértését. Ezernyi videó van befolyásos emberek által elkövetett pedofil bűncselekményekről.
 Ezáltal nagy szarba kerülhet most John Roberts az Amerikai Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának főbírója. Lin Wood hozzátette egy másik tweetben:
"Azt hiszem John Roberts legfőbb bírót és befolyásos személyek többségét zsarolják egy horror rendszer keretében, ami magába foglalja azokat videókat, amikre felvették, hogy megerőszakolják a gyerekeket. Meg van a kulcsom a videókat tartalmazó fájlokhoz. Megosztottam ezt az információt.
   
Ha Donald Trump megparancsolja a katonaságnak a dokumentumok lefoglalását, akkor Roberts főbírót, Rod Rosensteint, Nancy Pelosit és még sokakat azonnal le fognak tartóztatni.
- közölte Lin Wood.   Várjuk a fejleményeket!
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató