2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Szanyi kapitányék bejelentették, hogy az ISZOM párt elérte az 1%-ot

Huszti Andrea pártelnök megfogalmazása szerint a kritikai megközelítésük a kapitalista rendszerekre irányul. Szanyi Tibor azt mondta, nem a rendszerváltás előtti állapotokat tekintik példának. A párt hamarosan csatlakozhat egy európai pártcsaládhoz.
Visszautasítjuk, hogy a szocializmus alapgondolataiból fakadó eddigi népjóléti vívmányokat bárki is a torz diktatúrákhoz méregesse. A jelenlegi kormány és az ellenzék politikájában egyáltalán nincsenek szocialista elemek, mégis rengetegen diktatúráról beszélnek.
https://youtu.be/LB3PUBna4rg - írják a Facebookon Szanyiék.Igen, szocializmus! címmel online sajtótájékoztatót tartott január 4-én a Szanyi Tibor volt EP-képviselő Igen nevű mozgalmából, valamint a Szolidaritásból 2020-ban alapított ISZOMM párt. A sajtótájékoztatón Huszti Andrea elnök arról beszélt, hogy a céljuk a szociális válság felszámolása, a távlati tervük pedig „a magyar fejlődés új alapokra helyezése”. Huszti elmondása szerint a közvélemény-kutatások alapján már a választók 1 és 2 százalék közötti hányada támogatja őket. A pártelnök ismét felsorolta a szervezet programjában szereplő, a párt politikusainak megszólalásaiban rendszeresen emlegetett minimálbérre, szociális minimumjövedelemre, családi pótlékra és korpótlékra vonatkozó célkitűzéseit, majd bejelentette, hogy szocializmust szeretnének bevezetni Magyarországon.Forrás: Debreciner.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató