2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Biden, akinek a kezéhez már vér tapad, felszólította Trumpot, hogy húzzanak haza a tüntetőivel

Megjött Álmos Joe is a balhé után:Pár órával a washingtoni helyzet eldurvulása után nagy nehezen előkerült Biden is a sufniból. Remegő hangon a szokásos patronokat puffogtatja az egységről, a demokrácia helyreállításáról. Az egység persze annyiban hibádzik, hogy Trump támogatói továbbra is csőcseléknek minősülnek, akik a valaha volt legnagyobb támadást intézik a demokrácia ellen. Tökös Biden beszédében felszólította Trumpot, hogy azonnal menjen élő adásba az egyik nemzeti televízióban és utasítsa az ostromlókat, hogy fejezzék be és húzzanak el. Isten áldja Amerikát és - nem vicc - azzal zárta a kis beszédét, hogy bocs, hogy ilyen sokáig megváratta a hallgatóságot. https://www.youtube.com/watch?v=QgbPqrAJGi8  Trump is üzent a tüntetőknek:  Azzal kezdte, hogy tudjuk, hogy ellopták tőlünk a választást, de haza kell mennetek.
"Ez egy elcsalt választás volt, de nem játszhatunk az ellenfeleink kezére, ezért haza kell mennetek. Tudom, mit éreztek, de menjetek haza, menjetek haza békében!"
Közben Trump ügyvédje a Twitteren harcol, hogy engedi ki a titkos anyagokat az elit személyekről. Hozzátette, hogy a Capitolium ostromlói Antifák voltak és egy cselt vetettek be Trump ellen...  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató