A [email protected] Hadházy megint csúnyán mellélőtt: Rendőrségi- és ANTSZ vizsgálat indult a kegyeletsértő videója miatt

Szentendrén ellenzéki, összefosásos polgármester van, illetve egy magánvállalkozó tulajdonában áll a halottasház, így a kormánynak ehhez semmi köze… Semmi különös nem történt, megint balfasz volt Hadházy.

Hadházy túlment minden határon! Az előzményekről ITT OLVASHATSZ.

Rendőrségi- és ANTSZ vizsgálat indult a halálkampányt folytató képviselő ügyében.

Bár Szentendre baloldali vezetésű város, a felvételeken látható állapotokért nem az önkormányzat és nem is az állam a felelős. Az intézmény egy magánvállalkozóé, vele szemben, és a felvételt készítő és feltöltő személyekkel szemben rendőrségi- és ANTSZ vizsgálat indult.

 

A polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint:

– A felvételeken látható intézmény egy magánvállalkozóé, az nem állami tulajdonú, és nem önkormányzati tulajdonú. Ha a felvételeken látható állapot valós, azért a magánvállalkozó fog felelni.
– Rendőrségi- és ANTSZ vizsgálat indult a halálkampányt folytató képviselő ügyében. Szerintünk ilyen kegyeletsértést elkövetni bűncselekmény, ezért az eljárások megindítását üdvözöljük. Azon túl, hogy a felvétel és az egész poszt kegyeletsértő, az üzenete még kormányellenes is, holott ahogy már írtuk, ez egy magánvállalkozás, és az, hogy ott hogy tárolják az elhunytakat, az az ő felelősségük, és felelni is fognak érte.
– A vizsgálat részét képezi az is, hogy ki és hogyan készítette a felvételeket, hiszen ezt vagy egy ott dolgozó tette, vagy egy ott dolgozó közreműködésével egy illetéktelen személy. Arra kicsi az esély, hogy oda bárki betört (ám ezt se zárjuk ki)
– Nyomatékosan kértük az önkormányzatot, hogy egy közleményt ezzel kapcsolatosan tegyenek fel a szentendre.hu oldalra, erre ígéretet is kaptunk.

 

A közlemény:

 

“Drámai videó jutott el hozzám, amelyen az látszik, hogy a szentendrei halottasházban annyi az elhunyt, hogy egyszerűen nem férnek el a holttestek. Megdöbbentő és kegyeletsértő módon a koporsókra nem tették rá a fedelet, hiszen akkor a plafonig érnének az elhunytak.”
– többek között az alábbi szavak kíséretében tette közzé ma reggel a hozzá eljuttatott videót Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.
A videót linkjét nem illesszük be cikkünkbe, nem csak az ott látható állapotok miatt, hanem mert azt gondoljuk, halottasházban forgatni eleve kegyeletsértő. Ugyanakkor közérdek, hogy a szentendreiek ezekről az állapotokról értesüljenek.
Fülöp Zsolt, Szentendre polgármestere, a ma nyilvánosságra került videón látható állapotok miatt vizsgálatot rendelt el és soron kívüli tájékoztatást kért a temetési szolgáltatást ellátó cégtől. Ezen kívül, a polgármester még ma helyszíni szemlét tart a halottasházban a Polgármesteri Hivatal, a járási Népegészségügyi Intézet és a rendészet bevonásával. Amint meglesz a vizsgálat eredménye, tájékoztatást adunk róla.”

 

Forrás: Számok a baloldali álhírek ellenszere Fb oldal

Check Also

Toroczkai: 2021-ben a közösségi médiát kell megostromolni – irány a Hundub, a “magyar Facebook”!

1848-ban nyomdát, 1956-ban rádiót, 2006-ban tévészékházat, 2021-ben pedig a közösségi médiát kell megostromolni. Most még …