2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Az amerikai-magyar ügyvéd szerint az Egyesült Államokból kommunista ország lett - Videó

Ez egy szomorú nap, én szerintem vége... Trump nem lesz president (elnök), ahogy én látom - kezdett a mondandójába Rónai Péter, amerikai ügyvéd. 
Már csak egy párt van, a Demokraták. Nincsen már Republikánus párt. Az elnök pedig Biden lesz, vagyis Kamala Harris, aki egy kommunista. 
- borúlátóan folytatta Rónai Péter. Az ügyvéd szerint az Egyesült Államokból kommunista ország lett. Attól fél, hogy ha majd Trumpról fog írni vagy beszélni, akkor cenzúrázni fogják és baja is lehet belőle. Elmondta, hogy olyan a helyzet, mint Magyarországon a szocializmusban. Csak titokban lehet majd beszélni az igazságokról. Nincs szabadság, valószínűleg a Covid miatt is bezárják az embereket, hogy kontrollálják őket.
Ez az én 56-om! Elszöktem Magyarországra, több szabadság van itt, mint Amerikában. Nagyon sötét napok jönnek! Szüleim nem tudják elhinni, hogy mi zajlik ott.
- fejtegette Rónai, aki szerint, ha ma lenne 1956, akkor nem Amerikába emigráltak volna a szülei. Hozzátette, hogy a Capitoliumba nem Trump emberei hatoltak be, mert ők úriemberek. Akik betörtek ,azok az Antifák voltak és nem az elnök emberei. Úgy gondolja, hogy Trumpnak is baja lehet a jövőben, mert utána fognak menni... Érdekes gondolatok:  

Rónai Péter véleménye az amerikai helyzetről

-- Vadhajtások.hu Vadak Friday, January 8, 2021
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató