2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

FeGyőr: nem véletlen, hogy Orbánnak eszébe sem jutott Trumpot hibáztatni a Washingtonban történtekért

„Egyre kellemetlenebb hallgatni Orbán Viktor péntek reggeli rádióinterjúit, (…) most mégis reagálnom kell” – kezdi bejegyzését a hazaáruló Momentum elnöke.

Fekete-Győr András szerint ugyanis a miniszterelnök péntek reggeli interjújában „elképesztő logikai ugrással vont párhuzamot az amerikai események és a rabszolgatörvény ellen 2018 decemberében tüntető magyarok között”. „Utalva rám is, mint a tüntetésen részt vevő ellenzéki pártvezetőre” – teszi hozzá az pártelnök, aki ugyanakkor úgy véli: „mindannyian tudjuk, hogy az amerikai Kongresszus megtámadása logikus következménye annak, amit Trump és köre az elmúlt négy évben művelt”. „Mindannyian, kivéve Orbán Viktor, aki nemrég még »tisztafejű vezetőnek« nevezte a ciklusa végére teljesen elszabadult, több ember haláláért felelős volt amerikai elnököt, és akit támogatott is az elnökválasztáson” – folytatja Fekete-Győr, aki szerint éppen ezért nem véletlen, hogy a nyugati világ vezetőivel szemben a magyar miniszterelnöknek „eszébe sem jutott Trumpot hibáztatni” az amerikai demokrácia épületének ostromáért.
„Hogyan is tehetné, amikor ő is ugyanarra építette politikáját az elmúlt tíz évben: a gyűlöletre, a hazugságra, a saját alternatív valóságának felépítésére, a társadalom propagandával való mérgezésére, a konzervatív és keresztény értékek végletes megcsúfolására és meggyalázására. Élőben látjuk, hogyan viselkedik egy veszíteni nem tudó, a saját alternatív valóságába beleragadt politikai vezető. Élőben látjuk, mit tesz egy társadalommal a hazug propaganda. Ismerős?”
– zárja bejegyzését FeGyőr.  Forrás: ATV
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató