A Facebookon sajnáltatja magát az Áder Jánost kigúnyoló liberális színész

Lengyel Tamás készített egy kollázst az üzenetekből, amit a gyalázatos Áder-paródiája után kapott.

A liberális (RTL-hez tartozó) Dumaszínház Youtube-csatornájára került fel még január elején az az újévi köszöntő, melyet Lengyel Tamás színész adott elő. A “művész” ezután több tucat üzenetet kapott, például hogy libernyák, hazaáruló, illetve kretén.

A színész készített egy kollázst a videó után kapott üzenetekből, és azt írta mellé, hogy tegnapelőtt sokat tanult az elfogadásról, a véleményszabadságról, a nyitottságról, a tiszteletről, a vitakultúráról, a dolgok megoldásáról, az egyeztetésről és a közös gondolkodásról.

“Ebből próbáltam, a teljesség igénye nélkül, NEKEM MONDTÁK címmel egy kollázst csináltatni, amely megvilágítja, milyen a közbeszéd ma Magyarországon. Mit engedünk meg magunknak, hogyan kezeljük a másikat. Célom ezzel nem a kedélyek borzolása. Tükröt szeretnék tartani, amibe belenézve sok mindent újragondolhatunk. Higgadjunk le és kezdjünk el beszélgetni. Ez az egyetlen esély” – írta.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lengyel Tamás (@lengyeltamas_official) által megosztott bejegyzés

Check Also

Karókkal esett egymásnak a kiccsalád, ketten életveszélyesen megsérültek

Két férfit életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba, miután összeverekedett tíz ember Ózdon – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén …