A magyar baloldal nemcsak aljas, hanem végtelenül ostoba is!

Mindent tagadnak, de semmit sem ajánlanak.

„A magyar baloldal nemcsak aljas, hanem végtelenül ostoba is!

Teljesen elképesztő irományt tett közzé Szél Bernadett baloldali képviselő az elmúlt napokban. A volt LMP-s, most éppen momentumos képviselő arról írt, hogy az Európai Uniónak élén Angela Merkellel nem a jelentős gazdasági növekedést produkáló Kínával kéne megállapodnia a beruházások fejlesztése terén, hanem mindenféle értelmetlen politikai szempont miatt jobb lenne, ha nem működnénk együtt az ázsiai nagyhatalommal. Persze arról nem ír, hogyha nem Kína, akkor mégis kivel kéne szorosabb szövetséget kötnie az uniónak, de a baloldalra ez mindig is jellemző volt. Mindent tagadnak, de semmit sem ajánlanak a fosztogatáson és a lopáson kívül.

Szél irománya azonban jóval túlmutat az egyszerű ostobaságon. Világos, hogy a magyar ellenzéknek egyrészt semmilyen értelmes gazdasági ajánlata nincsen az ország és Európa számára. Másrészt, hogy az ideológia számukra mindennél fontosabb. Fontosabb a gazdasági prosperitásnál, fontosabb a munkahelyteremtésnél, és fontosabb az életszínvonal emelésénél is. A bukott LMP-s politikus esetében egyértelműen kibújuk a szög a zsákból, mivel ezen irományával is leleplezte, hogy számára sokkal fontosabb lehet a jelenleg nem túl sok előnnyel kecsegtető amerikai kapcsolat. Számára a legfontosabb, hogy Európában korlátlanul érvényesüljenek az amerikai érdekek. Úgy látja, azért nem kell Kínával együttműködni, mert az magával vonz majd bizonyos politikai következményeket. Azonban ha körbenézünk a világban, akkor pont Peking az egyetlen nagyhatalom, amelyik nem támaszt az együttműködés feltételül mindenféle értelmetlen politikai doktrínát, szemben Brüsszellel, vagy Washingtonnal.

Világos, hogyha a Szélhez hasonlók kerülnek hatalomra Magyarországon, akkor nem gazdasági fejlődés, hanem komoly visszaesés lesz. Nem munkahelyteremtés, hanem munkahelyek bezárása következik az értelmetlen ideológiai doktrínák miatt. Végül pedig gazdasági és szociális csőd és teljes összeomlás jön. Magyarország érdekeit nem akkor lehet jól képviselni, ha buta ideológiai doktrínák mellett építjük fel a külgazdaságunkat, hanem csak akkor leszünk sikeresek, ha rugalmasan alkalmazkodunk a világ változásaihoz. Mindez pedig azt bizonyítja, hogy a magyar baloldal nemcsak aljas, hanem végtelenül ostoba is.”- írta Kovács András a Facebook-oldalán.

 

Check Also

Mostantól Donáth Anna az arcátlanság mértékegysége

Hidvéghi Balázs belerúgott egyet a momentumos hazaárulóba:   „A momentumos EP-képviselő Facebook-bejegyzésében egyenesen Orbán Viktort …