2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Csöcsre téve: Eladják az SZFE blokád alá vont épületeit

Az ATV Híradójához olyan információk jutottak el miszerint eladják a Színház-és Filmművészeti Egyetem jelenlegi épületeit. Az Ódry Színpad megszűnik, és helyette az Uránia Filmszínház lesz az egyetem játszóhelye, a kollégisták pedig már nem a Vas utcába fognak visszamenni.

Az ATV írt ezzel kapcsolatban a Színház-és Filmművészeti Egyetem új vezetésének, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetői az oktatás február 1-el történő újraindítására koncentrálnak. Mint írják, ez számtalan újdonsággal jár majd együtt, mert ahogy fogalmaznak a jogtalan blokád lehetetlenné tette a normális oktatást az egyetemen tavaly ősszel. Hozzátették azt is, hogy az egyetem polgárait és a nyilvánosságot is időben tájékoztatják majd  az újdonságokról, és arról biztosítanak mindenkit, hogy sem a hallgatók, sem az oktatók nem kerülnek rosszabb körülmények közé, sőt, nagy fejlődést fognak tapasztalni.
Azt már december közepén elmondták híradónknak a hallgatók, hogy az szfe.hu-ról tudták meg, hogy az adminisztratív munkatársak egy részét átköltöztették az Infoparkba.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató