2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

A balf@sz Hadházy megint mellélőtt: a kórházigazgató tette helyre a halálkampányt folytató politikust

Kórházigazgató: a Hadházy által közölt fotón látható üres folyosó a COVID-os betegek ellátására kijelölt épületben van.A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban a járó betegek ellátása a jelenleg hatályos járványügyi védekezésre vonatkozó szabályoknak megfelelően történik - közölték szerkesztőségünkkel. Ennek alapján minden olyan beteget, aki sürgősségi ellátást igényel, mert életveszélyes állapotban van, vagy el nem látása maradandó egészségkárosodást okozna, soron kívül és azonnali hatállyal ellát kórházunk - írta levelében Révész János főigazgató. A tájékoztatás szerint a szakrendelések előjegyzés alapján, folyamatosan működnek. Az intézmény számos plusz telefonvonalat biztosít ahhoz, hogy a betegek megkapják a szükséges információt a rendelések időpontjáról, módosult helyszínéről - teszi hozzá az igazgató. Az intézmény mintegy 173 szakrendelést üzemeltet jelen pillanatban is.
"A Hadházy Ákos képviselő úr által megjelentetett poszttal kapcsolatban egyetlen mondatot emelnék ki: a hiteles tájékoztatásnak a fontosságát.
Az a folyosórészlet ugyanis, amelyet a Képviselő Úr megjelentetett a közösségi oldalán, egy olyan épületben készült, amelyet a COVID 19 járványügyi védekezés céljára különítettünk el. Ennek megfelelően a járó beteg részlegeket természetesen lezártuk a fertőzésveszély elkerülése érdekében; és a szakrendelés egy másik épületben zavartalanul folyik" - közölte az igazgató.  Korábban Hadházy fotókat osztott meg a miskolci szakrendelőről, ahol látszólag üresek voltak a folyosók. Akkor bejegyzésében azt írta: a fotók készítője szerint a képek "csúcsforgalomban" készültek, ebből a képviselő arra következtetett, hogy az egészségügy az összeomlás szélén áll, vagy talán már össze is omlott.Forrás: ATV
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató