2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

72 óra alatt 25 millió új felhasználó regisztrált a Telegramra

Amiről tilos beszélni Facebookon, azt meg lehet beszélni máshol!  

Trump jogtalan letiltása és a Parler közösségi hálózat a GooglePlay és az AppStore általi ellehetetlenítése miatt emberek millió hagyják el a Twittert, a Facebookot, az Instagramot és térnek át a titkosított és cenzúramentes Telegram Messengerre.

A nagy balliberális techcégek öngólt lőttek, hiszen eddig minden kapcsolattartás az ő platformjukon történt, mindent tudtak rólunk, szokásainkat, kedvenceinket, ismerőseinket, vásárlási szokásainkat és természetesen politikai nézeteinket is. Ennek most részben vége lesz. A Facebookot el nem hagyva mi is alternatív csatornákon építjük a második, harmadik hídfőnket. Oldalunk megjelent a HunDub közösségi hálózatban, az ismerőseinkkel való kapcsolattartást pedig mi is átvittük a Telegramra. nincs többé tabu téma, tabu csak itt van, a cenzúrázott balliberális világban, melynek napjai meg vannak számlálva (szerintünk) Minden birodalomnak van kezdete, virágkora és bukása, ami elkerülhetetlen!

Az elmúlt hetek Egyesült Államokbeli ijesztő eseményei azonban számunkra azt üzenték, hogy lépni kell, azonnal. Minden politikust arra bíztatunk, hogy a közösségi hálózatokban található oldalaik MELLETT hozzák létre saját statikus weboldalaikat is, és a feltölteni kívánt tartalmat onnan linkeljék a Facebookra, vagy a weboldalon való megjelenés mellett tegyék fel a Facebookra. Minél közelebb van a választás, annál több oldalt fognak letiltani, korlátozni, elnémítani, és nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy a korábban megosztott tartalom elvesszen.

A Parler példája mutatja, hogy az összes mobilalkalmazás a Google és az Apple kezében van, és BÁRKIT és BÁRMIT kikapcsolnak különösebb indok nélkül. A statikus weboldalakat és a patrióta médiánkat nem tudják irányítani, az ott tárolt információ biztonságban van. Most még nem késő!

A Facebookot önként ne hagyjuk el, a harc jelenleg itt folyik, de ha letiltanak, nem kerülhetünk szorult helyzetbe.

Kövessétek HunDub oldalunkat!

Bede Zsolt oldala a Telegramon:  

 

Forrás: Sputnik nyomán Számok a baloldali álhírek ellenszere Fb oldal

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató