2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Hollywoodi sztárok gyűrűjében iktatják be Bident és Kanalas Harrist

A gigantikus showműsor házigazdája Tom Hanks lesz, de részt vesz rajta Justin Timberlake és Jon Bon Jovi is. Tom Hanks lesz a házigazdája annak a varietéműsornak, mely Joe Biden és Kamala Harris január 20-iki beiktatási ünnepségét kíséri. Az USA 46. elnöke és 49. alelnöke tiszteletére az a Ricky Kirshner, Emmy-díjas televíziós producer rendezi a 90 perces show-t, aki majd két évtizeden át volt felelős a Super Bowl félidős műsoraiért. A látványorgia része lesz Justin Timberlake, Demi Lovato, Ant Clemons és a neves demokrata-támogató Jon Bon Jovi is fellép a műsorban. További nagy neveket várhatóan a következő napokban jelentenek majd be.
Az „America United” azaz „Egyesült Amerika” címre keresztelt show-t több országos hálózaton fogják vetíteni helyi idő szerint 20:30-as kezdettel. Az ABC, az NBC, a CBS, az MSNBC és a CNN is élőben adja a nagyszabású műsort.
A műsor résztvevői, Timberlake, Lovato, Clemons és Bon Jovi korábban már kivették részüket a demokraták kampányaiból az elmúlt években. A „We are One” esemény 2019-ben Barack Obama elnöki beavatásának 10. évfordulójáról emlékezett meg a fenti sztárok részvételével. A kétszeres Oscar-díjas, az Elnöki Szabadságérem kitüntetettje, Tom Hanks többször is kampányolt Joe Biden mellett, komoly összegekkel támogatva a demokrata jelölt kampányát. (mandiner)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató