2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Poénkodik a Twitteren a belga király, de inkább sírnia kellene...

Mint ismert, tegnap este a bevándorlók szétverték Brüsszelt. Igen, az Európai Unió székhelyét.Még a belga király is szemtanúja lehetett az őrjöngésnek, mivel éppen arra haladt el a konvojával. A tomboló bevándorlók rátámadtak az autósorra. Fülöp a belga király a Twitteren írt egy szösszenetet az "élményéről"
Nagyon megérintett alattvalóink szeretetének megnyilvánulásai... Örömteli volt a belépőnk a Liedts térre, de legközelebb inkább a ringen megyünk át.
 Videó is van az esetről:  Talán viccesnek érezte, de ez inkább szánalmas. Nincs olyan politikus, aki felemelné a szavát a csőcselék ellen. Félrenéznek, nem említik, elmúlik és minden megy másnap tovább. A legnagyobb baj, hogy ezek az emberek akarják megmondani nekünk, hogy kivel kellene élnünk. Ezek azt szeretnék, ha Budapesten is ilyen események alakulnának ki... Cseh és Donáth is kussol, nem fogják megemlíteni a tegnap esti zavargásokat. Ez a rendőrségi állomás sem a sikeres integrációról tanúskodik...További videók: Bede Zsolt – Vadhajtasok.huKövess a HunDub-on, Telegramon, Vk-n vagy a Twitteren!T.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató