2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Balhé a Jobbikban: az ifjúsági tagozat is fellázadt a kereszténygyalázáson

Demokrata értesülései szerint
a Jobbik ifjúsági tagozata ultimátumszerű levelet intézett a Gyurcsány vezette szivárványkoalícióba betagozódó párt elnökségéhez.
A Keresztesy Gergő által vezetett testület azt követelte, hogy a párt vezetése azonnali hatállyal távolítsa el Béres Ferenc Attila kommunikációs igazgatót. Mint ismert, Béres egyben a Zsúrpubi.hu nevű jobbikos bulvároldal kiadójának igazgatója is.A lap úgy fogalmaz: a határozott felszólítás hosszú folyamat eredménye volt, a balratolódás ellenére a pártban maradtak közül is egyre többen torkig vannak a primitív szociális uszítással és az eredeti értékekkel ellentétes gyűlölködő, gyalázkodó hangnemmel, aminek legutóbbi botrányos példája volt a Donald Trump és Orbán Viktor támogatóit szándéka szerint pellengérre állító fotómontázs, melyen feszületet a kezükben tartó emberek láthatók. Hozzáteszik:
a forrongás következtében Béres Ferenc Attila magyarázkodásra kényszerült, de lényegében munkatársaira kente a felelősséget. A pártelnökség viszont nem távolította el pozíciójából, vagyis az ifjúsági tagozat legfőbb követelése nem teljesült.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom korábbi elnöke szerint a pártja jelenleg balról előzi a DK-t.  Forrás: Magyar Nemzet
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató