2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Betartotta az ígéretét: Marjorie Greene feljelentést tett korrupt Joe Biden ellen

Az Egyesült Államok kongresszusi képviselője, Marjorie Greene feljelentést tett Joe Biden ellen Ukrajnában elkövetett korrupt cselekedetei miatt, illetve azért, mert lehetővé tette fia, Hunter Biden számára, hogy hatalmas összegeket kapjon külföldi hatalmaktól a politikai szívességek fejében.
"Joe Biden elnök alkalmatlan az elnökségi tisztség betöltésére" - írta a honlapján található nyilatkozatban.
„Obama elnök alelnökeként a hatalommal való visszaélés mintázata hosszadalmas és nyugtalanító. Biden elnök bebizonyította, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy megmentse fiát, Huntert, és családja zsebét korrupt külföldi energetikai vállalatok készpénzével bélelje ki ”- tette hozzá.
„ Biden elnök még a hangfelvételen is elismeri a quid pro quo-t, amikor az ukrán kormány azzal fenyeget, hogy visszatartja az 1.000.000.000 USD külföldi segélyt, ha nem teszik meg az ő licitjét. A Fehér Házban lakó Biden elnök veszélyt jelent a nemzetbiztonságra, ezért azonnal felelősségre kell vonni őt - folytatja .
Greene weboldala tovább részletezi a Joe Biden elleni vádemelést.
Joe Biden visszaélt az alelnöki hivatal hatalmával, lehetővé téve a vesztegetést és más súlyos bűncselekményeket és vétségeket, lehetővé téve fiának, hogy befolyásolja egy idegen nemzet belpolitikáját, és cserébe különféle előnyöket fogadjon el - ideértve az anyagi kártérítést is - a külföldi állampolgároktól. bizonyos szívességekre”- olvasható a weboldalon.
„Alelnökként Joe Biden volt az Obama-adminisztráció vezető tisztségviselője, aki az ukrajnai korrupcióellenes erőfeszítéseket felügyelte. Ezért minden Hunter Biden által Ukrajnán belül vagy azzal összefüggésben folytatott korrupcióval járó illegális tevékenység Biden alelnök hivatala alá tartozik. Valójában az Obama-adminisztráció külügyminisztériumának számos tisztviselője többször fenntartásokat fogalmazott meg Hunter Biden szerepével kapcsolatban egy korrupt vállalat igazgatóságában. Így szándékosan nem vizsgálták vagy leplezték le az esetleges korrupciót Hunter Biden nevében, az ukrán üzemeltetésű Burisma energiavállalat igazgatósági tagjaként.
A baloldal évek óta politikai eszközként használta a felelősségre vonást, hogy akadályozza Trump elnök munkáját. Bár lehet vitatkozni azzal, hogy a felelősségre vonási kísérlet komolytalan, felmerülhet az az eset, hogy a republikánus képviselőnek minden joga megvan arra, hogy akadályozza Biden-t, ahogyan a demokraták tették ugyanezt Trumppal.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató