2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Most a Telegram került veszélybe, felszólították a Google-t, hogy vegye le az applikációt a kínálatból

A Parler után a Telegram-ot támadják.

Elképesztő. Pavel Valerjevics Durov orosz vállalkozó találmányát is eltüntetnék a "toleráns liberálisok".

Az RT.com információi szerint a kaliforniai bíróságtól azt kérték, kényszerítse a Google-t arra, hogy távolítsa el a Telegram-ot Play áruházából. Szerintük az üzenetküldő alkalmazás erőszakra ösztönzi a felhasználókat.

A Marc Ginsberg, az Egyesült Államok korábbi marokkói nagykövete által benyújtott kereset szerint a népszerű alkalmazást az erőszak, a szélsőségek és az antiszemitizmus terjesztésére használják. Ginsberg nonprofit szervezetét, a Koalíció egy biztonságosabb internetért (CSW) szintén felperesként tüntették fel a peres eljárásban. Megjegyezték, hogy korábban a Google felfüggesztette alkalmazásboltjából a Parler-t, a Twitter-szerű konzervatív mikroblog-webhelyet, mivel néhány felhasználó támogatta a Capitolium ostromát január 6-án. Ginsberg szerint a Telegramnak ugyanolyan bánásmódban kell részesülnie.

"A Google nem tett semmilyen olyan intézkedést a Telegram-mal szemben, mint a Parler ellen. Pl. a Telegramot arra kényszerítse, hogy javítsa a tartalmi moderálási irányelveit" - állítja a felperes.  

A Telegram-hoz január első hetében több 10 millióan csatlakoztak.

A Vadhajtások Telegram oldala ITT ÉRHETŐ EL!  

 

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

Kövess a HunDub-on, Telegramon, Vk-n vagy a Twitteren!

T.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató