2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

A bíróság megbüntette a szülőket, amiért elutasították, hogy a fiaik meglátogassák a mecsetet

Nemzetközi sajtószemlénk Lovas István emlékére:

VOICEOFEUROPE

A 13 éves fiú szülei megtagadták azt, hogy a fiú meglátogassa a mecsetet, ezért 50 eurót kellett büntetésül fizetniük...
Rendsburg városában a Kronwerk gimnáziumban történt meg az eset.
A bírósági döntést Alexander Heumann a család ügyvédje talán meg fogja fellebbezni.
Az ügyvéd szerint "senki nem kényszeríthető arra, hogy milyen karakterisztikájú épületbe léphetnek be"
Jó liberális Németország...

SPUTNIKNEWS

Kína új életet lehel a venezuelai olajcégbe

Kína kölcsönt ad Venezuelának, hogy az olajipari szektorát stabilizálja, úgy néz ki, hogy Washington idegeire megy Kína a latin-országban.

250 millió dolláros kölcsönt ad az ázsiai ország.

Korábban Trump elnök a katonai megszállás ötletét is felvetette Venezuelával szemben. Maduro ígéretet tett arra, hogy 1 000 000 hordónyi olajjal növeli a kitermelést. 2018 június hónapjában 1,39 millió hordónyi olajat termelt ki az ország, míg 2013-ban naponta 2,9 millió hordó mennyiségű olajt termelt ki Venezuela.
 
Caracas és Peking között hivatalosan is aláírják az erről szóló szerződést a következő hetekben.

VOICEOFEUROPE

A svéd miniszterelnök egy sürgős találkozót hív össze a rendőrség munkatársaival azok után, hogy 7 embert megöltek a bandaháborúkban

"Több erőforrást biztosítottunk a rendőrség számára, amit megkövetelt a hatóság, de még egyéb felszereléseket is, amiket be kellene szereznünk" - közölte Löfven
"Ezen okból, megkértem Morgan Johansson-t, hogy hívja a rendőri egységeket, hogy meghallgassuk azt, hogy mi az amivel többet tehetnénk a kormány részéről, hogy a rendőrség megkapja a megfelelő erőforrásokat. Ennek véget kell vetni!" 
"Ez sajnálatos, hogy hidegvérű gyilkosokkal kell elbánnunk" mondta együtt érzően Stefan Löfven.
"Most már sürgős ez az ügy, egy társadalom nem fogadhatja el ezt. Itt vannak az emberek, nyáron sétálnak a napsütésben, élvezik a nyarat, boldogok vagyunk a foci miatt, aztán valaki úgy használja ki a szabadságot, hogy az utcán amerre jár lövöldözik. Ez teljesen elfogadhatatlan..."
Lövfen kifejtette azt is, hogy "az emberek félnek kimenni az utcára (lásd: Malmö) ", ezért kell még jobban megemelni a rendőrségnek jutó erőforrásokat. Közben az Alternatíva Svédországért párt kijelentette, hogy 500 000 migránst haza kellene deportálni és ez annak bizonyítéka, hogy az erőszakos cselekmények száma jelentősen megugrott.

A Merkel - Orbán találkozó után a Focus.de oldalán a magyar miniszterelnököt dicsérik:

"Magyarország örülhet, hogy Orbán így politizál, ő a népére gondol elsősorban, és nem úgy tesz, mint Merkel, amely szembemegy a lakosság érdekeivel."

"Köszönet Orbán úrnak és a magyaroknak, az európai külső határvédelem érdekében! Az az embernek már arra gondol, hogy Merkel maga sem tudja, hogy mi és hogyan irányítja őt."

"Ez nem csak Németországot vezeti a szakadékba, hanem az Európát is kivégezné. Még mindig nem értik az emberek a magyarokat. Évszázadokon keresztül sanyargatták őket a muszlimok. Az Oszmán Birodalom üldözte és ölte őket, és most félnek, hogy egy új diktátor, Erdogan ismét azt akarja, hogy egy új Oszmán Birodalom alakuljon meg.

A rengeteg bevándorló török és az álcázott menedékkérők meghódítják belülről az országot, mire feleszmélsz már el is veszítetted azt. Ezért ezek az országok soha nem fogják befogadni az iszlám háttérrel rendelkező gazdasági menekülteket. Ez politikai öngyilkosság lenne."

"Egyetértek azzal, hogy a magyarok nem akarják ezt: nem akarják, hogy a német adófizetők százmillió euróit fordítsák az úgynevezett "menedékkérők" részére. Ez a pénz hiányzik a nyugdíjból, az ellátásból és az iskolákból, így nem lesz a gyermekeinknek jövője. ... Seehofer és Söder a NÉMETORSZÁG ÉS A NÉMETEK POLITIKÁJA."


RT.COM

Jean-Claude Van Damme kiverte a "gender-biztosítékot", mivel az azonos nemű házasságot a kutyák házasságához hasonlította

Ráadásul éppen a francia Gender-egyenlőség miniszterének, Marlène Schiappa-nak mondta a következőket:

Először elmondta, hogy jót tenne a társadalomnak, ha a nők sokkal inkább a gyereknevelésre és a családra koncentrálnának a karrier helyett. Míg a férfi szerepe az, hogy mindehhez a hátteret biztosítsa a család számára.

Mire a műsorvezető megkérdezte (bár ne tette volna utólag), hogy - ha egy férfi megházasodik egy másik férfivel vagy egy nő egy másik nővel, akkor MI LENNE és hogyan valósulna ez meg egy azonos nemű házasságban?

Van Damme válasza:

Egy férfi megházasodik egy másik férfival? -nevetett ...Férfiak házasodnak, nők házasodnak, a kutyák is házasodnak...Lassan már mindenki házasodik mindenkivel..., aztán el is válnak..."

 Schiappa minisztert ledöbbentették Van Damme szavai és hangot is adott neki:

"Ez sokkoló! nekünk sokkal inkább támogatnunk kell a homoszexuálisokat, mint gúnyolódni rajtuk, vagy kutyákhoz hasonlítani őket."

A színész is visszavágott: hogy ő semmi ilyesmit nem mondott:

Nekem rengeteg barátom van, aki meleg. Ha ők meg akarnak házasodni, hát oké. De a kérdés az, ha az összes férfi egymással házasodik és a nők is egymással házasodnak, mégis hogyan lesznek egyáltalán gyerekeink?

Vadhajtasok.hu

IN MEMORIAM LOVAS ISTVÁN
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató