2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Ez a hatalomátvétel napja a Hír TV-ben: Kálmán Olgának felmondtak

A Riasztás stábja és Kálmán Olga már biztosan távozik a Hír TV-ből. A Szabadsfogás szereplőit kikísérték az épületből, ahová megérkezett Nyerges Zsolt, Liszkay Gábor és Szikszai Péter is. A Hír TV munkatársainak gyűlése 10 percig tartott, az új vezetés nem engedte, hogy kérdezzenek.
Simicska Lajos, a Fidesz korábbi pénztárnoka július elején jelentette be, hogy visszavonul és eladja üzleti érdekeltségeit. Július közepén a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta, hogy egyetlen cég kivételével a teljes Simicska-birodalom Nyerges Zsolt vállalkozó kezébe kerüljön. A Simicska-portfólió stratégiailag egyik legfontosabb eleme a Hír TV, amelynek elnöke, a Simicska Lajos bizalmasaként ismert Fonyó Károly néhány nappal a GVH bejelentése után elköszönt a televízió munkatársaitól. Az első hírek arról szóltak, hogy a Hír TV Mészáros Lőrinchez kerülhet, majd később egyre több helyen lehetett arról olvasni, hogy a befutó a legnagyobb fideszes médiakonglomerátumot, a Mediaworkst irányító Liszkay Gábor lesz. Szerdán fél tizenegyre hívtak össze állománygyűlést a Hír TV dolgozói számára, akik most először kapnak konkrét információkat a folytatással kapcsolatban. Várhatóan ma Nyerges Zsolt és Liszkay Gábor is ellátogat a szerkesztőségbe. A 24.hu információi szerint többen, köztük a Riasztás stábja már korábban, a Simicska- Nyerges alku híre után felmondtak. Szerdára virradó éjszaka megérkeztek a kormánykedvenc őrző-védő cég, a Valton emberei, körülbelül tizen várakoznak a portán. Úgy tudjuk, Tarr Péter vezérigazgató-helyettes szerda reggel körbement és megkérte a kollégáit, hogy töröljék személyes anyagaikat és pakolják össze holmijukat.A híradós stábok még elindulnak forgatni, de a hírigazgató reggeli e-mailje szerint ezek az anyagok valószínűleg már nem neki készülnek. Háromnegyed 10 körül megérkezett az épülethez Gulyás Balázs és Wahorn András, mindketten a Szabadfogás felvételére jöttek. Előbbi 2Rule-mezben.

Az új főnökök a házban

Nem sokkal 10 óra előtt megérkezett Liszkay Gábor, aki az újságírói kérdésekre nem válaszolt. Nyerges Zsolt is megérkezett, aki annyit reagált a kérdésekre, hogy úgy korrekt ha először a Hír TV dolgozói tudnak meg mindent.

Kálmán megy, Szikszai jön, kérdezni nem lehet

Magyar Hang információi szerint Kálmán Olgának már fel is mondtak.Forrás: 24.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató