Vadhajtások

Az ellenzék nem tudott hatalomra kerülni, akkor az RTL Klub csinál nekünk “Nyugat-Európát”

Hétfőn beindult a multikulturális szenny-show RTL módra, máris egy afrikai csődört “csodálhat” a magyar, ahogy a fajgyalázó prostikat…

A Való Világ újabb évadja színes egyéniségeket sorakoztat fel. Van csoki, egy “olasz-magyar” feka, bekerült egy homoszexuális, lesz roma, meg több retek [email protected]àló prosti is.

Ez jelenti az RTL Klubnál a kultúrát. Ezt a vadliberális, megkoreografált, valóság-showként meghirdetett ócskaságot akarja lenyomni a magyarok torkán. Ez a trendi a nyugaton, fehér lánynak fekete rudat. Aztán amelyik fiú nem szereti a puncit, annak meg kukit, csak térjünk el a normalitástól.

Természetesen a mi fajtánk ezt zsigerből elutasítja, figyelmen kívül hagyja, védekezik ellene, de… sajnos a fél ország ennek lelkes a fogyasztója/áldozata. Fogalmuk sincsen mennyire káros, de mivel ez a menő, ezért képtelen nélküle létezni. Ráadásul főmüsoridőben szedheti áldozatait ez a PC moslék, a képernyők elé keveredhetnek pl. gyerekek is.

Aztán másnap a rajóngóik a munkahelyeken, iskolákban kibeszélik a történteket:

“Láttad tegnap a mezítelen Csokit a jacuzziban a lánnyal kavarni?”

És napról napra egyre jobban belemélyülnek, képesek szurkolni egy szereplőnek és drámázni úgy, hogy ezek történetek megvannak álmodva előre, mint ahogyan a győztes személye is… őket ez nem érdekli, ez a trendi, ezt kell követni.

Felháborító és elkeserítő ez a színvonal, az RTL KLUB nevű szégyen csatornának nincs helye ebben az országban.

Bede Zsolt – www.vadhajtások.hu