Vadhajtások

Svéd köztévé: Szűz Mária klónozta magát, Jézus pedig transznemű volt

Jézus születésének történetét úgy ismerjük, hogy nem volt biológiai, “ember” apja. Az SVT (svéd állami televízió) azonban megoldotta a rejtélyt.

Arra jutottak, hogy Szűz Mária vagy Jézus bizonyára transznemű volt. Jézus lánynak született? – teszi fel a kérdést az SVT és úgy vélik, tudományos tényekkel tudják igazolni erre vonatkozó elméletüket.

Az SVT verziója nem a szeplőtelen fogantatást tartja valószínűbbnek, hanem azt, hogy József vagy valaki más ejtette teherbe Máriát. De a rendkívül elfogult baloldali értékrendet képviselő csatorna egy még inkább gender-modern teóriával is előrukkolt: a partenogenézis (szűznemzés) jelenségét sejtik a dolog mögött, mely algákra, bizonyos halfélékre és kétéltűekre jellemző. A szaporodás ezen formájának lényege, hogy az embrió megtermékenyítés nélkül jön létre. Az utód ez esetben azonos genetikai állománnyal rendelkezik, mint az anya, tehát a nemük is azonos.

Miután Jézus neve férfinév és a vele kapcsolatban használt személyes névmások is hímneműek a szent szövegekben, arra lehet következtetni, hogy Jézus transzvesztita vagy transznemű volt – lebbenti fel a csatorna.

Az SVT-nek egy másik elmélete szerint, Szűz Mária férfi volt, aki nőként élt, majd szűznemzéssel megfogant benne Jézus, aki így szintén férfi lett.

Azt nem fejti ki az SVT, hogy Máriának honnan volt női szaporító szervrendszere és méhe, ami alkalmassá tette őt a gyermek Jézus majd testvérei kihordására.

Gondoljunk bele ugyanakkor, mennyire valószínű az, hogy Ramadán vagy Eid al-adha (a második legnagyobb muszlim ünnep – ford.) idején, hasonlóan mélyenszántó elemzést és fejtegetést hallhatnánk Mohamed kapcsolatáról, amelyet a 6 éves Aishával folytatott?

Írta: Geib Hajnalka – vadhajtások.hu