2024. május 11. - Ferenc
EUR : 387.78
USD : 359.69
Időjárás ikon22°14°

Visszajöttünk! Visszalövünk! - oda, ahol a legjobban fáj

Mi történt a weboldalunkkal?

Próbálták szándékosan leterheltetni, hogy összeomoljon és kár keletkezzen benne. A valóság az, hogy tudjátok kedves támadók... létezik olyan is, hogy "support" minden egyes hosztnál, így a szokatlan túlterheltség érzékelésekor karbantartást végeztek, amelyben a védelem megerősítése és a támadás blokkolása volt a cél.

Mi történt a Facebook-oldalunkkal?

Nem törölték le a Facebook-oldalunkat, sőt nem is sikerült a jelentgetésekkel semmit sem eltávolíttatni. Az történt, hogy úgy döntöttünk, láthatatlanná tesszük az oldalt, amíg össze nem kapkodjuk ezt a sok gyengeelméjűt. Belesétáltak a csapdába. Pont azok az emberek vették be a horgot, akik mindig minket hülyéznek le. Ó, édes Istenem, pont ez volt a lényeg. Hiszen, miután láthatatlanná tettük, elkezdtük közösen a rajongói táborunkkal levadászni azokat, akik nagy büszkén magukra vállalták, hogy "ők tehetnek az oldal lelövéséről", ráadásul még a weboldal túlterhelésében is részt vettek. Tanulság: ne legyél hülye!

Milyen következmények lesznek?

Szerencsére van néhány rendőr barátunk, akik nyugodt szívvel javasolták nekünk, hogy tegyünk feljelentést az elkövetők és a felbujtók ellen is. Természetesen, tipikus lyobbikos és liberális bátorságról árulkodik az, amikor a háttérből, sunyin próbálja leterhelni a sok kis nyikhaj, pondró a weboldalunkat, illetve töröltetni a Facebook-oldalunkat. Mondhatnám ironikusan: nyilvánvalóan a szólásszabadság és az internetszabadság nevében.
1. eset - A "Mi Tanyánk Mozgalom" (a Mi Hazánk gúnyoldala) kitett egy bejegyzést 2019. január 6-án, hogy jelentse mindenki a Vadhajtások Facebook-oldalt. Érdekes módon, azt csicsergik a madarak, ez a poszt a Jobbikos csoportokban volt először megosztva. Hova süllyedtek még le lyobbikosok? Már rosszabbak vagytok, mint a Vajnai Attiláék.

A "Mi Tanyánk Mozgalom" nevezetű Facebook-oldal a Jobbik Ifjúsági Tagozatának néhány emberéhez köthető? - a kérdés jogos.

Forrásaink erről árulkodnak, de hiába bújnak meg, mert tudjuk, kik ők. Ha szórakozni akartok, mert ráértek, akkor idővel majd szórakozhattok a bíróságon is.
2. eset - Fehér János Zoltán egy felbujtó, aki azt az alkalmazást terjesztette, amellyel le akarták terhelni a weboldalunkat. Állítólag ő készítette magát az alkalmazást is, amely egyébként amatőr munka, mivel borzasztóan primitív és egyszerűen szűrhető.Miután a képen látható Fehér János Zoltán megtudta, hogy lebukott a "túlterheléses támadási" kísérletével, azonnal megváltoztatta a nevét "Fhr Jns Zltn"-ra, hogy ne találhassuk meg. Nem jött be, öcsi. Az adataid természetesen lementésre kerültek. Egyébként az 'úriember' Facebook-ja kizárólag a tüntetésekről és a gyűlöletről szól, és szerves része volt a megmozdulásoknak is.
3. eset - Legalább egy kicsivel értelmesebb ember is volt a buták között. Ő az "Illiberális Mémek Tanácsa" Facebook-csoport adminja. A csoportjának olyan liberálisok, kommunisták és régi lyobbikosok - akik ma már inkább szociálliberálisnak mondhatók - a tagjai, akik néhol gusztustalan, de legfőképpen csak gúnyos, úgynevezett mémeket gyártanak a magyar kormány tagjairól.
4. eset- Szegény, hülye Baucsek Rajmund, a Jobbik Ifjúsági Tagozat háztartási pszichopatája és országgyűlési asszisztense is beszállt a Vadhajtások elleni hadjáratba. Figyu, Rajcsi! Ugye tudod, hogy olyan dolgokat is tudunk rólad, amit nem szeretnél a világhálón látni? Emlékezz, hogy a Vadhajtások egy exjobbikos brigád. Sokunk személyesen elég jól ismer téged. Inkább húzódzkodj meg, te kis pocok. "Sajnálom, hogy eltűnt. Ó, várj! Nem!" - írta arra vonatkozóan, hogy próbálták eltüntetni az oldalunkat.
5. eset - Még mindig nem tűnt fel senkinek, hogy kicsit furcsa, hogy az összes ilyen Vadhajtások-ellenes vagy Mi Hazánk-ellenes oldal a Jobbik IT tagjainak kezében van?Vass Bálint, Jobbik IT-s jelentgető rohamosztagos éppen ajánlja a saját(?) vagy valamelyik haverja oldalát, amit elneveztek szintén Vadhajtások.hu-nak, amelyen rajtunk gúnyolódnak, persze elég egyszerű és primitív módon.
6. eset - Miután láthatatlanná tettük az oldalunkat, létrehoztunk egy újat, hogy ezek a buta emberek azt higgyék, kétségbeesetten próbálkozunk felfuttatni egy új oldalt. A "Mi Tanyánk Mozgalom" 2019. január 7-én este bekapta a csalioldalunkat. Az már mellékes, hogy a semmiből kb. 10 óra alatt a csalioldalunkon csaknem 3000 követőt szedtünk össze, ebből is látszik, hogy milyen gyorsan reagálnak a követőink az "eltűnésünkre".

Többnyire kik állnak a támadások mögött?

Az általunk és segítőink által talált felbujtók közt javarészt Jobbik IT-sek voltak, akik manapság már nem nemzeti érzelműek, hanem marxisták, abból is a legalja, rákosista fajta. Néhány szerkesztőnk ex-Jobbik IT tag, és jól ismerjük az elkövetőket személyesen is, és undorító, hogy ezek az emberek honnan hová süllyedtek le. Természetesen bűnbakok nem csak Jobbik IT-sek között vannak, de több olyan ember is akad, akiknek egy politikai párthoz sincs köze, csupán azért gyűlölnek minket, és próbálnak ellehetetleníteni, mert nem értenek velünk egyet.Amíg ment ez a kis hajcihő, addig a Jobbik népszerűsége egy hónap alatt csökkent 2%-ot. Csak így tovább. A Vadhajtások tábora pedig egyre csak növekszik, úgyhogy kontraproduktív minden egyes ehhez hasonló sunyi, komcsi tempójú lépésetek.

Mi is az, ami fáj nektek?

Novemberben 800 ezer megtekintésünk volt, ezt decemberben a duplájára emeltük, így lett 1,6 millió megtekintése a Vadhajtások.hu - Legvadabb Jobboldali Portálnak. Mi vagyunk azok, akik hitelesen, sokszor az első sorokból mutatjuk be azt, kik is vagytok ti valójában. Éppen ezért egyre több olvasónk van, mert az emberek látják és tudják, hogy kiktől kell megszabadítani a világot, Európát, Magyarországot. Ahogy ígértük, visszajöttünk, és nem is marad más hátra, minthogy visszalőjünk! Oda, ahol nektek a legjobban fáj. Szerkesztőink kezében számos weboldal és Facebook-oldal van, nem csak a Vadhajtások, így összességében több mint 200 ezer követővel rendelkezünk. Mindenkit csatasorba állítottuk, és még 'a Holdon is Vadhajtásokat fognak olvasni'. Májusban pedig kitapossuk belőletek a maradék szuszt is. - persze átvitt értelemben, mielőtt még ezért is feljelentenétek. Rákosi atyátok büszke lenne.

Egyébként pedig nagyon szépen köszönjük a reklámot! És a kurva anyátokat!

Folytatjuk!

 Írta: RR - vadhajtások.hu 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató