2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Csúnyán meg fogják mérni a francia boxolót, aki a rendőröket csépelte

Mint ismert a hétvégi francia tüntetések során egy tüntető ököllel esett neki a szerveknek. Kiderült az illetőről, hogy egy francia-cigány(jenis) sportoló.

https://www.vadhajtasok.hu/2019/01/08/video-profi-boxolo-allt-be-a-sargamellenyesekhez-a-francia-rendorokkel-szemben/

Információink szerint a férfi egy jenis származású (azaz svájci vándorcigány,  tipikusan fehérebb bőrűek, mint pl. a magyarországi cigányok) sportoló.

Ezen népcsoport tagjai közül többen részt vettek a Macron elleni tiltakozásokon, mivel egyre idegesebbek az emberek. Többen a jenisek közül is szervezkednek, hogy felmennek majd Párizsba és egyre erőteljesebb utcai zavargásokat robbantanak ki. Több tízezerre is tehető a számuk.

 

Miután a boxoló Christophe Dettinger megverte a zsarukat, készített egy videót majd feladta magát a rendőrségen. A videóban elmondta, hogy nagyon kiborult, mert látott egy nőt, akit a zsandárok brutálisan megvertek. Az említett hölgy már a földön volt és ő akkor vadult be, fellökte a rendőröket majd a meg is sorozta őket. Több felvételen is látható volt Dettinger, később szemtől szemben támadta meg a zsandárokat.

Várhatóan le fogják csukni majd a boxolót, 2-3 évre számíthat. A francia kormány példát fog statuálni vele, nagyon szigorú büntetést kértek rá.

A sárgamellényes tüntetők közben kampányba kezdtek és elindult egy gyűjtés Dettinger megsegítésére. Azonban a rendőr szakszervezetek, miniszterek, politikusok kikeltek magukból, mondván ez egy elfogadhatatlan dolog, hogy pénzt mernek gyűjteni a társuk részére. Azonnal nyomást gyakoroltak arra a honlapra, ahol ezt a tevékenységet folytatták és letiltottak mindent.

Christophe Dettinger egy nemzeti érzelmű ember, katolikus vallású. A liberális újságírók szokásukhoz híven a Facebookon leinformálták emberünket és megrökönyödve látták, hogy Dettinger olyan oldalakat lájkolt, mint Jean-Marine Le Pené és különböző hazafias bejegyzéseket osztott meg.

Bede Zsolt -Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató