2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Mirkóczki: "Még a legsötétebb Gyurcsány-időszak is a demokrácia aranykora volt ahhoz képest, ami most van"

Lassan már tényleg nehéz lesz bármit is hozzáfűzni a dologhoz: 4-5 éve még a legVadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy ezek a gyalázatos akciók (Vona Gábor a Spinoza házban, együtt tüntetések a baloldallal, stb.) átléphetik a rémálom kategóriáját, és a valóságban öltenek testet.

Gázosabbnál gázosabb szituációk.

Nemrég még Gyöngyösi Márton nyilatkozta azt, hogy nem csak Gyurcsánnyal, hanem az ördög öreganyjával is össze kell fogni, hogy a Fideszt leválthassák. Ilyen szintű önkifurdulásra azonban ember nem gondolt, nem is gondolhatott akkor. Ma már persze más lett a helyzet. A gyomorforgató és minden hájjal megkent önszembehugyozás egy újabb szintet lépett Mirkóczki Ádám által. Azt hittem, hogy Tóta W. Árpáddal, a hírhedten liberális húgyagyú, identitás nélküli és mindenféle emberi gerinctől mentes, tetűhintás újságíró mintapéldányával készített bájcsevejt nem lehet alulmúlni. Nos, ismét tévedtem, mert lehet.
„Még a legsötétebb Gyurcsány-időszak is a demokrácia aranykora volt ahhoz képest, ami most van.”
- többek között ilyen kijelentések hangzanak el a Magyar Narancs nevű ótvaros és szélső-libsi szennylap hasábjain Mirkóczki Ádám (Jobbik) elvtárs szájából.
„Ez nem azt jelenti, hogy innentől mindenben egyetértünk a DK-val vagy az LMP-vel, de azt igen, hogy van egy magasabb cél, nevezetesen, hogy a demokratikus intézményeket helyreállítsuk.”
Szerecsenmosdatás ez, és ócska balfasz frazeológia, semmi egyéb. Mirkóczki szánalmas vergődése a baloldallal minden idők egyik legszégyenteljesebb árulásának újabb szomorú epizódja. A leggonoszabb mégiscsak az az egészben, hogy a Lyobbik ordenáré képmutató módon a Fideszt vádolja köpönyegforgatással, holott talán a magyar párttörténetben nagyobb kaméleon nem volt – és ki tudja, ha szerencsének van, nem is lesz – mint a Jobbik „Magyarországért” Mozgalom. Ha a név még jelent nekik valamit, különösen a "Magyarországért" kitétel a párt nevében, akkor fogadják meg jó tanácsomat. Jelenleg akkor tehetik a legtöbbet és a legjobbat a hazájukért, ha feloszlanak, és örökre eltűnnek a süllyesztőben. Végleg bebizonyosodott: egy gonosz és megátalkodott köpönyegforgató, elveket semmibe vevő, utolsó tróger szemét párt a Lyobbik. És immár teljesen menthetetlen.Írta: Balázs - Vadhajtások.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató