Vadhajtások

Sneider Tomi felesége karlendítéssel pózolt az esküvőjükön

Két évvel ezelőtti esküvőjükön többször is karlendítéssel pózolt a kamera előtt a Jobbik elnökének felesége. A Hír TV birtokába jutott felvételek szerint Sneider Tamásék lakodalmán fajgyűlölő és homofób viccelődések is elhangzottak. Az eseményen jelen voltak a párt vezető személyiségei, köztük Vona Gábor volt pártelnök.

Az ismert hitleri köszöntést mutatta be esküvői fotózásán Szabó Edit Édua, a Jobbik elnökének felesége – derült ki a Hír TV birtokába jutott felvételekből. A két évvel ezelőtti eseményen Sneider Tamás neje, a Jobbiknak dolgozó jogász többször is karlendítéssel pózolt a fotósoknak. Az első után jelezte a jelenlevőknek, hogy nem bánta meg a mozdulatot, és férje nyakában ülve még kétszer megismételte azt.

A hírcsatorna által bemutatott felvételeken az is látható, hogy a friss házasok remekül szórakoztak, amikor a lakodalomban egyik barátjuk egy ismert televíziós műsorvezető állítólagos nemi identitásán viccelődött. Miként az illető fogalmazott: „nehéz a hangját utánozni ennek a buzinak”. A nagy sikert aratott előadásában azt is mondta, „a férfi-női kapcsolatnak nem vagyok híve…” A paródiát előadó vendég az afrikai származású Fekete Pákót – ahogy gúnyoson fogalmazott – Sneider Tamás „kedvencét” is utánozta a jelenlévők nagy elismerésére.

Fotó: m.magyarnarancs.hu

Az egészen egyedire sikerült esküvőn egyébként megjelent a párt vezérkara is, ott volt Vona Gábor akkori elnök, Mirkóczki Ádám pártszóvivő és Szabó Gábor pártigazgató is.

A két évvel ezelőtti lakodalom idején Sneider Tamás a Jobbik frakcióvezetője és az Országgyűlés alelnöke volt, feleségének ügyvédi irodája pedig szerződésben állt a Jobbikkal.

Forrás: Magyaridok.hu