2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Szívszorító videóban mosdatja a terrorizmus miatt elítélt Ahmed H-t a 24.hu

Videóban mosdatja Ahmed H-t a 24.hu. A megható kisfilmben a kritika és kérdések nélküli monológot mondó Soros-szakértő azt fejtegeti, hogy az Iszlám Állam terroristák elől menekülő Ahmed H-t a magyar hatóságok az üldözőivel azonosították, vagyis ezáltal őt is terroristának bélyegezték. A kilenc útlevéllel utazó férfiről egyébként a valóságban semmi nem igazolja, hogy menekült volna, állítólag 15 éve nem hagyta el Ciprust, ráadásul schengeni útlevéllel is rendelkezik a civil szervezetek szakértői szerint.

Az Amensty International 100 ezer aláírást gyűjtött össze a terrorizmus miatt elítélt Ahmed H. védelmében, a 24.hu pedig a Soros-szervezet szakértőjének segítségével. Demeter Áron a videóban hihetetlenül brillírozik a stabil érvek útvesztőjében – a szakértő kifejti: Ahmed H. maga is terroristák elöl menekült el Szíriából, így ha terrorizmus vádjával ítélik el, akkor ellenségei és közé tesznek egyenlőségjelet. Vajon ezt a bíró miért nem vette figyelembe?

Demeter szerint a terrorizmus definíciója “nagyon leegyszerűsítve” az, hogy “valaki fegyveresen, erőszakkal, arra kényszerít egy állami szervet, hogy valamit az állami szerv tegyen, ne tegyen, vagy eltűrjön”Ebben az egyben viszont valóban igaza van, ez egy nagyon leegyszerűsített definíció. 

A videóban természetesen itt is előkerül egy szívszorító történet a férfiról, aki schengeni útlevéllel él Cipruson már 15 éve (vagyis nem menekült), és akit Szíriában a családja kért meg, hogy menjen Európába és mentse meg őket a polgárháborútól és a bombázástól. Érthetetlen okoknál fogva Ahmed H. rokonainak az útlevelei éppen a férfinél vannak, így azokkal felszerelkezve elindul Európa felé. Ha valakinek nem világos a történet, akkor nincsen egyedül ezzel.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára ugyanakkor kifejtette, Ahmed H. ügye rámutat arra, hogy a külföldről, jellemzően Soros György által finanszírozott aktivistacsoportok nemcsak behozzák a bevándorlókat, majd támogatják őket, amikor bűncselekményt követnek el, de még abban is segítenek, hogy pénzt keressenek az adófizetők kárára.

Ahmed H-t a röszkei határátkelőhelynél 2015-ben történt tömegzavargás résztvevőjeként 2016-ban tíz évre ítélték első fokon, nem jogerősen terrorcselekmény miatt, majd 2018 őszén jogerősen öt év szabadságvesztést kapott. Később arról döntött a bíróság, hogy büntetésének kétharmada, 40 hónap letöltése után január 19-én feltételesen szabadlábra kerül, s egyúttal kitoloncolják az országból. 

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató