2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Gój Motorosok Egyesülete: Petrás János és a Kárpátia védelmében

Közleményt írt Mészáros Imre, a Gój Motorosok Egyesületének vezetője:

Az „egyszerűen senkik vagytok” című daluk után eszeveszett támadások érték őket.2018. április 8-a előtt ezt a fajta stílust, amit képviseltetek, magam is átéltem, olvashattam, de április 9-e után nagyon nagy lett a csend!!!

Mi gond ezzel jobbikosok, már akik maradtak?

Fel sem merült bennetek, hogy a dalszöveg mögé nézzetek és értelmezzétek a sorokat! A zenekar szíve joga, hogy azt zenésítse meg, amit a szerzői szabadság diktál. Bár én a blues megszállottja vagyok, de mint zenét kedvelő sok műfajt meghallgatok. A Kárpátia zenekar akkoriban egy új stílust hozott, ami mindazoknak szólt, akik szeretik a hazájukat. Igen, radikálisan fogalmaztak és zenéltek. Ha reálisan nézitek a most hallott dalt, semmi kifogásotok sem lehet ez ellen. Igen valamennyien senkik vagytok, igaz jó pár személy kimaradt, de a klip végén erről a zenekar is említést tesz. Számtalanszor leírtam és mondtam is régebben, veletek az a baj, hogy csak a kondér mellé akartok kerülni mindenáron, de az ország vezetéséről fogalmatok sincs. Erre szokott jönni, hogy ti még nem voltatok hatalmon és ti nem lopnátok?!
Továbbá a legnagyobb bűnötök számomra az, hogy a 2016. október 2-i népszavazáson és az azt követő parlamenti szavazáson semmibe vettétek 3,3 millió ember akaratát. Zsaroltátok a kormányt a népakarattal szemben!

Valóban egyszerűen senkik vagytok!

A hosszú évek azt igazolják számomra, hogy közelébe sem voltatok a hatalomnak, de amihez hozzá fértetek ott megindult a zabrálás, amióta csak a Parlamentben vagytok! A másik érvetek, hogy a Fidesz is váltott. Igen liberális pártból, néppárti lett. Csak emlékeztetni szeretnélek benneteket, hogy 1998 előtt a Fidesz meglátta a helyes utat és a romokban levő jobboldali űrt kihasználta. Nem utolsó sorban szépen sorban felépítette magát és ezen dolgozott. Manapság ti erre képtelenek vagytok, ahogy a baloldali és egyéb pártok is! A fotó 2008. januárjában készült és lényegében erről is beszéltem Petrás János barátommal.Mészáros Imre

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató