2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Botrány! Tommy Robinsont be akarják mocskolni

Tommy Robinsonról gyomorforgató videót kreáltak, a The Sun meghúzta a tutit!

Az a The Sun, amely körülbelül egy szintet képvisel a hazai HVG-vel, 444.el stb., de talán még szánalmasabb is azoknál.

Szóval a "DöSzán" birtokába jutottak olyan videók,ahol Tommy Robinson éppen “paki taxisofőrözik”, "cionista zsidónak adja el magát" vagy éppen arról henceg, hogyan vett cuccot Dubai-ban vagy Katarban.

"Bassza meg Palesztina! Én vagyok az iszlám faj királya"

Ilyen kijelentésekkel vádolják az angol fenegyereket.

A The Sun szerint azzal kérkedett, hogy még az Iszlám országokban is kábítószert fogyasztott, amíg a muszlimok imádkoztak és egy taxist ezzel bélyegzett meg, hogy "egy kis paki vezeti az autót".

Na, erre rögtön rá is ugrott a brit mainstream média, mint gyöngytyúk a takonyra, és már temetik is a FORMER LEADER OF THE EDL (igen így, csupa nagybetűvel, aláhúzva, kiszínezve, kiemelve, félkövér betűvel...

KORÁBBI ANGOL VÉDELMI LIGA VEZETŐ 

Hiszen, mint tudjuk mindenki "rasszista", aki a hazáját rajongásig szereti...

Persze előveszik Tommy futbalhuligán múltját is.

Robinsonnak a kartonját számos bírósági ítélet terheli, ilyen a kokain birtoklás, azzal hencegett The Sun hírportál videójában, hogy minden városban, ahol járt tudott kábítószert fogyasztani. Azt is mondta, hogy nem számít a világban hol járt, Legyen Katartól Doháig, mindenhol tudott kábítószert és szeszt szerezni.
  • írja a The Sun cikke.

Hozzátették azt is, hogy:

 saját bevallása szerint cionista és, ha holnap lenne egy háború Palesztina és Izrael között, akkor azt mondaná, hogy "Bassza meg Palesztina!"

A fake news szerint:

"az ellentmondásos figura nemrég meg is látogatta a közel-keleti országot és finanszírozásban részesült az Izraelt támogatók agytrösztjeitől, nevezetesen a Közel-Keleti Fórumtól, hogy ennek segítségével fedezze a 2018-as peres költségeit. Robinsont tavaly májusban ítélték el, amiért élőben levideózta egy grooming banda (nemi erőszakkal vádolt banda) tárgyalását, mert azzal veszélyeztette az ügyészség peres ügyét. Robinsont 13 hónapos büntetésére ítélték, amire számos tüntetéssel reagáltak az emberek és a fenegyerek azt állította, hogy zaklatásnak és megalázásnak volt kitéve a börtönben. Az ítéletét később megsemmisítették és az ügyet visszaküldték a jogászoknak."

Ennyi volt a cikk...

https://www.youtube.com/watch?v=awlswLl0aGg

Van azonban egy apró bibi!

Amit Angliában csak úgy hívnak:”banter” azaz ugratás, ami ott a szigetországban igencsak divatos dolog, főleg a Facebookon. Láttunk már testvéreket úgy oltani egymást, hogy azt hittük az egyik nyakon szúrja a másikat...de, ez ott csak poén.

Na most láss csodát!

Tommynak is vannak haverjai, ő is marják egymást, marják őt is, a pakisztáni vagy éppen fekete barátait. Ezekből a videókból vágott össze egy ‘fake news-t” a DöSzàn...

GIGA BOTRáNY!

 Ám a mi Tommy-nk nem egy hülye gyerek, a BBC-Panorama című műsorának stábja interjút készített vele. Persze semmi extra nem történt, hozták a szokásos formájukat:

hazugságok,bemocskolás,fake news,összevágott -a lényeges tartalmakból - kiemelt-szövegek...

De, Tommy nem egy balek, és készült erre. Rejtett kamerával felvettek minden találkozót, a Panorama szerkesztőjét nagyon csúnyán felültették a f@szerdőbe tartó lóra, az meg csak tátogott.

Hát, még hogy fog tátogni, amikor február 23-án, Manchesterben egy giga-tüntetésen Tommy és a stábja leadja két óriáskivetítőn az egész sztorit.

Egyelőre nem sokat tudunk, csak annyit, hogy brutális botrány lesz, BBC-s körökben már azt is rebesgetik, hogy lehet el kell törölni a TV-license-t. Igen itt ilyen is van, most akarják emelni havi 15 font körüli összegre!

(Amiért cserébe fossák az emberre a liberális szart. Pàr példa: az Orbán-kormány családbarát programja náci és rasszista. Már a hitleri Németországot vizionálják, vagy éppen egy a kislányának puszit adó apuka "képe" számukra gyomorforgató, de a főműsoridőben csókolózó papok pedig a követendő példa.)

Idáig ennyi kis morzsát dobott le Mr. Robinson. A nagy durranás jön a jövő hétvégén. Addig is, ha valakit érdekelnek még "morzsák", Tommy 72 óránként bemutat részleteket a rejtett kamerás videókból. Kövessétek a Facebookon.

https://www.facebook.com/thetommyrobinson/

Izgalmas lesz az a szombat!

VadÁdám - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató