2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Bede Zsolt: Az nem volt baj, hogy Sargentini magyar nyelvtudás nélkül írta meg a jelentését

A baloldali és liberális okostojásoknak a hazugság és a kettős mérce az életük. Judith Sargentini úgy készített egy országot elmarasztaló jelentést, hogy még annyit sem beszél a mi anyanyelvünkön, mint én angolul. Felkereste a HVG, 444, Magyar Narancs és a hungarofób liberális köröket, és megírták helyette, amit neki kellett volna. Ja, értem. Ez nem gond...

Mindenek előtt szögezzük le, bármennyire is szarul beszéltem tegnap angolul

Soros jobbkeze megértette a mondandómat.
https://www.youtube.com/watch?v=LePaetRvvoo&t=52s

Tökmindegy, mi van, mert, ha anyanyelvi pontossággal osztom ki Timmermans-t, akkor az lett volna a baj, hogy "nincs rajtam sapka". A liberálisok nem tudják elfogadni az ellenvéleményt. Hogy egy kis kulisszatitkot is eláruljak: én pont nem ő rá készültem, hanem a hazaáruló Ujhelyire. Meg akartam kérdezni tőle, hogy megint miért árulja el a hazáját, miért megy panaszkodni Brüsszelbe, illetve milyen jogon szervez ő itt ilyen találkozókat?

Már el is terveztem a kis mondanivalómat Hegedűs hadnagynak, mikor megjelent ez a sajtfejű holland.

Engem nem küldött senki, nem vagyunk Fidesz-média. Egyszerű hazafiak vagyunk, akik megunták a Facebook-on való üzengetést. Mi inkább élőben szeretjük megtalálni az érintett személynek. Timmermans leállt velünk beszélgetni, tehát véleménye neki is volt, és vállalta. Én pedig több millió magyar ember véleményét közvetíthettem neki. És akkor a V4-ek országainak állampolgárainak nagy részét nem is említettem.

Persze, hogy a tegnapi eset élét akarják elvenni a liberális sajtómunkások. De, azért én angoltudásomnál sokkal megdöbbentőbb volt Timmermans rezzenéstelen arccal folytatott hazudozása.

Azt jelentette ki, hogy nincs semmilyen tervük a migrációra vonatkozóan.

Ezek erre vannak kiképezve: gátlástalanul hazudoznak. Pont emiatt támadják hazánkat, mert nem akarunk migránsokkal együtt élni.

Timmermans azzal a csodálatos Párizzsal példálózott, ahonnan menekülnek a zsidók a muszlimok miatt. De említhetjük az éppen ma 14. hete tiltakozó sárgamellényesek zavargásait is és a rendőri brutalitásokat. Erről a liberális demokráciáról nem hiszem, hogy meg tudott volna győzni engem.

Szóval belemehettünk volna Párizs témájába is, nem jött volna ki jól belőle. El is kapta a fejét, amikor már kényelmetlen volt a téma. Helyette Magyarország antiszemitizmusával volt elfoglalva, és közölte, hogy ez ellen fog küzdeni. Itt megint zsákutca lett volna neki, mert mint ismert az elmúlt évek antiszemita botrányairól pont az Ujhelyi Istvánnal fémjelzett MSZP-vel összefogni akaró Jobbiknál voltak.

Még az a kijelentés sem igaz, hogy "a Mi Hazánk Mozgalomba átmentek a nácik", mert a cipőket gúnyoló Kulcsár Gergely, a nőverő Szávay István, a zsidókat listázni akaró Gyöngyösi Márton és a karlendítő asszonyságot nyakába vevő Sneider skinhead éppenséggel a csicskapártot "erősítik".

Pláne, hogy a Franciaországból, Németországból tömegével menekülnek a zsidók, mert a muszlimokkal képtelenek együtt élni. Álljon itt egy 444.hu cikk.

Tömören:

Írta: Bede Zsolt - vadhajtások.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató