2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

A balliberálisokról: a kettős mérce és a hazugság az életük

Ezek a "kígyók néha a saját farkukba harapnak, csak nem veszik észre.

Mint tudjuk, ők a tolerancia bajnokai. A liberálisok mindig azt hajtogatják, hogy mindenkit el kell fogadni olyannak, amilyen. Minden ember egyenlő, sőt egy ember sem tiltott. (REFUGEES WELCOME!) Ne legyenek határok, legyen egy kevert valami a kontinensen, és már szülni sem kell. Csak a hülye Orbán erőlteti ezt a maradi dolgot.

Azonban, mikor velük szembe jön egy vélemény, akkor mutatják ki valójában a méregfogukat. Szinte átvedlenek elnyomó diktátorrá, és meghasonulnak saját gondolataik előtt.

Próbáltam összegyűjteni az elmúlt évek kettős mércéit. Azokat a dolgokat, amik megmutatják, hogy kikkel is van dolgunk.

Kezdjük először is egy videóval:

[embed]https://youtu.be/1bMkN5eiJOQ[/embed]

Ezek az emberek ma simán arcon köphetik magukat. Egyszerűen nincsen semmiféle szégyenérzetük? Politikai haszonszerzésben már nem is számítanak az ideológiák.

2006-ban nekünk tiltott gyümölcs volt az árpádsávos zászló, ma ott leng a szivárványos mellett. A meccseken nem lehetett politizálni, sőt a trágárkodás sem volt menő. Évekig azt kellett hallgatnunk, hogy a stadionba nem mernek kimenni a családok, mert olyan szitkozódás megy. Ma meg O1G, bajszos szar stb... Én 2006-ból olyan rigmusokra emlékszem:

- Gyurcsány takarodj, vidd az összes haverod - Elkúrtad! Elkúrtad!

De, ilyen otromba kántálások, mint az "Orbán G*ci, Áder nyeli", az azért már meghalad egy szintet.

A Fradi tábor kihúzott egy üzenetet Csatáry László emlékére, és már állt a bál. Évekig hangoskodtak a libsik. A zöld-fehér szurkolótábor azért meg volt bélyegezve, mert a "szívtől az égig" lengetés hasonlított a náci karlendítésre. Mindent ráhúztak a fradistákra, csak el lehessen marasztalni őket. De elmondható ez a támadás a Nagy-Magyarországos molinókról is, illetve minden olyan dologról, amelyben szerepelt a hazafiság.

Ma letudják ezt a kérdést annyival, hogy

Egy kis történelmi görcs volt.

Ezek a kis kilengések: Gyöngyösi Márton zsidó listázása, Kulcsár Gergely cipőkbe köpése, Szávay István zsidó nő verése, Jakab Péter zsidó viccei, Sneider Tamás skinhead múltja és az esküvői karlengetés.

Ma érdekes pillanatnak voltam szemtanúja. A Parlamentben Kocsis-Cake Olivio, Magyarország első színes bőrű országgyűlési képviselője gratulált a zsidókat listázó új csicskapártosnak. Ki emlékszik már a Ku-Klux-Klan-ra és Martin Luther Kingre. 10 évvel ezelőtt a világból kiszaladt volna Roy skinhead-et megpillantva.

Politikai haszonszerzés céljából, Orbán-fóbiából belefér egy s más...

Ha már megemlítettem a trágárságot, akkor muszáj megemlítenem Blankát is. Az rendben van a liberálisok szerint, hogy a fiatal senki kiáll a közvélemény elé, és egy igen trágár, erős szöveggel kiosztja a miniszterelnököt, illetve a köztársasági elnököt. De ha visszalőnek, az már nem tetszik neki. Bayer Zsolttal kell összefüggésbe hoznom őt. A publicista is megfogalmazza a véleményét, hisz csak hasonló módon válaszolt neki, ugyanakkor itt már skandalumot kiáltottak.

Van egy olyan szólás, hogy:

Aki kU*VÁNAK áll, az ne csodálkozzon, ha megbA***Ák

Viszont akkor elvárom, hogy az MLSZ ne büntesse hétről-hétre a szurkolókat a trágár rigmusokért, mert azok most már bekerültek a közbeszédbe, és különben is sokkal finomabbak és szellemesebbek.

Nincs annál szebb, mikor egy ellenzéki tüntető kiírja a Facebook-ra, hogy "Orbán egy cigány", ami nyíltan rasszizmus (másrészt pedig nem cigány), de az persze nem számít. Vagy például egy baloldali forradalmár azt hirdeti, hogy "FideSS" (utalva a német SS-re) és közben a cigányverő, Sneider skinhead-del egy csapatban demonstrál. Agyrém. Döntsék már el, hogy a nácik rosszak vagy sem.

Ma nem érdekel senkit, hogy tizennegyedik hete csépeli Macron rendőrsége a francia népet. Hazánkat diktatúrázzák, Sargentini asszonyság hetente posztol a hazánkban tomboló "diktatúráról", de Emmanuel Macron Franciaországáról még egy bejegyzése sem akadt. Arról a Marconról nem ír semmi rosszat, aki szemkilövetésekben már lekörözte a mi Fletónkat. És ez a levitézlett politikus fogja magát, és kimegy egy tüntetésre mondván, hogy "Orbán rendőrsége már rettentően brutális". Persze Gyurcsány Ferenc mondja ezt.

A tüntetéséken saját szememmel láttam, hogy az ifjú liberális forradalmár a rendőr sisakjának a plexije mögé nyúl. Ezért mit kapott volna egy 2006-os tüntető?

Apropó, Macron. Az megvan, hogy a feketéket ölelgető francia elnök azt twittelte Venezueláról, hogy joga van a népnek ott tiltakozni? Közben meg lassan 4 hónapja tüntetnek a saját országában ellene. Olyan vastag bőr van az arcán, mint Gyurcsánynak.

Ne felejtsük el a szocialista elvtársát, Varjú Lászlót se. A mi Lacink berohant az MTVA-ba, hasra vágódott, majd ÉLŐ bejelentkezésben szenvedett egy sort. Utána gondolt egyet, és mentőt hívatott, mert úgy gondolta, hogy brutálisan megverték.

Ez körülbelül olyan alakítás volt, mint mikor a Csintalant verték meg viperákkal. Kicsivel látványosabb volt, mert legalább neki folyt a fejéről a vér, de aztán este már tudott a stúdióban műsort vezetni. Varjú elvtársnak mindössze két véraláfutásos lila foltja akadt. És akkor itt említsük meg a félholtra vert AfD képviselőt, akit a helyi antifa mozgalom tagjai vertek össze. Volt elhatárolódás? Dehogy...

Mi nemzetiek állítólag csőcselék voltunk 2006-ban, mert szétvertük a MTV székházat. Hónapokig azt hallgattuk, hogy nincs munkahelyünk, csak balhéból tüntetünk, meg amúgy is a sok neonáci futball huligán csak szórakozásból veri szét a várost. Mert azt már elfelejtették, hogy milyen élet is volt Gyurcsány diktatúrájában. Most látszik a legjobban, hogy mennyi pénz van az országban, ha nem a bukott szocialisták osszák be nekünk. Ezek még a saját pártházukat sem tudták fenntartani.

Viszont minden cselekedetük hungarofób! Azt élvezik, ha a nemzetbe belerúghatnak egyet. A Momentum elkaszálta az olimpiát, amire minden sportszerető vagy hazaszerető magyar vágyott. Ezek az emberek rohannak a hazájukat feljelenteni Brüsszelbe. Elismerni nem akarják, ám Brüsszelben mindig az ország ellen beszélnek, és leleplezik magukat. A CEU-ért annyira odavannak, de a marosvásárhelyi magyar egyetemisták sorsa már nem érdekli őket.

Gyurcsányék 2004-ben leszavazták a kettős állampolgárságot, viszont a menekülteket ezrével befogadnák. Ráadásul ők azok, akik a magyar nemzettestvéreinket gyalázzák. Az erdélyieket és székelyeket lerománozzák, a kárpátaljaiakat ukránozzák, a felvidékieket szlovákozzák.

Mutogatják az oly divatos antifasisztáikat, akik a "nácik" ellen tüntetnek. Önkényuralmi jelképeket viselnek, viszont a magyar hazafiakat fasisztázzák. Az már nem jut el a tudatukig, hogy a kommunizmus alatt mintegy 100 millió embert gyilkoltak le világszerte. "Hitler rossz, de Sztálin, Marx, Lenin az elfogadható". – gondolja magában a haladó értelmiségi.

Szóval finoman szólva, az ideológiák összekuszálódtak egy 'csöppet', nem nagyon következetesek a politikai szereplők. Vannak itt meglepetések. Én naivan meg azt hittem, hogy az Amerikai História X című film csak a mesében van.

Írta: Bede Zsolt - vadhajtások.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató