2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Rendkívüli: Eljárás indul a Vadhajtások ellen | Megpróbálják betiltatni portálunkat

Minden fronton támadnak, ez azt jelenti, hogy kurva jól csináljuk. Rettegnek, picit nevetnek, majd megint rettegnek, most meg bezáratnának.Timmermans megtámadása miatt sikít megint, egy pár olvasóval rendelkező blogocska.  Az eset után portálunk(Kontra hírügynökség vagy kik ezek az ostobák,- a szerk.) kérdéseket küldött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak azzal kapcsolatban, hogy a portál átesett-e azon a kötelező regisztráción, amelyet minden Magyarországon működő hírportálnak indulását követően meg kell tennie. Érdekelt minket továbbá, hogy a hatóság vizsgálja-e a többször erőszakos, és erősen szubjektív szemléletű írásokat,- adja elő rettegve a kontra miután nekimentünk Soros csicskájának, Timmermansnak. Az NMHH tájékoztatásából kiderült:
A portál nem szerepel a hatóság nyilvántartásában, azaz bejelentés annak közzétevőjétől nem érkezett.– NMHH (Intézményi Kommunikációs Osztály)
Tehát engedély nélkül, a törvényi kötelezettségeket be nem tartva működnek. Kiderült viszont, hogy érdeklődésünk nyomán a Hatóság eljárást indít Bede, és csapata ellen.
Levele nyomán az NMHH ellenőrzési eljárást indít az ügyben, melynek eredményéről szintén tájékoztatni fogjuk. (…) Ha a hatóság tudomására jut, hogy indult olyan internetes oldal, ami sajtóterméknek minősülhet, mérlegelési jogkörében ellenőrzést indíthat, melynek keretében adatszolgáltatást kérhet arra vonatkozóan a kiadótól – impresszum hiányában a domain név tulajdonosától –, hogy a jogszabályban foglalt feltételek együttesen teljesülnek-e az oldal esetében.
Érdeklődve várjuk a folytatást. Amint az ügyben bármiféle előrelépés történik, arról azonnal beszámolunk,- zárják a hatalmas cikküket a balfaszok.  
Sok sikert!
   
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató