Vadhajtások

Berlin: Antifasiszták támadtak egy buszra, amely egy AfD csoportot Budapestre szállított volna

Röviddel az indulás után kövekkel és festékes zacskókkal támadtak meg egy buszt a berlini keleti pályaudvarnál, amely egy AfD csoportot szállított volna Budapestre.

Egy szemtanú így nyilatkozott a Philosophia Perennis-nek :

A berlini keleti pályaudvartól indultunk, még 500 métert sem tettünk meg, mikor utazósebességnél kövek és festékes zacskók záporoztak a buszunkra. A hátsó szélvédő betört, az oldalsó ablakok közül több megrepedt. A hat vagy hét álarcos támadó, akik szinte a semmiből ugrottak elő, olyan gyorsan tűntek el, ahogy felbukkantak.”

A buszt röviddel az indulás előtt cserélték le, csak egy szűk társaság tudott róla.

Jelenlegi információink szerint nincsenek sérültek. Egy résztvevő hölgy elmondása szerint:

” Autókkal és menetrend szerinti járatokkal folytatjuk utunkat Budapestre most már csak azért is!”

Természetesen felvetődik a kérdés, hogy ki tudhatott az útról és ki informálta a támadókat?

Ez csak egy nagyon szűk kör lehet, hiszen a buszt le kellett cserélni az indulás előtti este és csak az utasok kaptak értesítést róla előző este, hogy egy ezüst színű Wörlitz-busszal fognak utazni.

Az elkövetési mód tipikusan a radikális baloldaldalra jellemző Mely körből származhatnak a támadók?

Nem sokkal a támadás után Twitteren megjelentek a radikális baloldali bejegyzések a támadással kapcsolatban, ahol az áldozatokon viccelődnek.

Vad kommentár:

A twitteres bejegyzés felett a szöveg :
“Senkinek sem kötelező felszállnia egy AfD buszra.”
… majd lejjebb ZECKO szövege :
“Egy fasiszta fiok/felhasználó (account) szerint támadás történt kora reggel Berlinben a keleti pályaudvarnál egy AfD busz ellen”
A cikket a későbbiekben frissíteni fogják, ha lesz újabb info, próbáltam máshol is keresni , de mindenki aki egyáltalán írt róla , a PP cikkét vette át.
A MSM egyáltalán nem is foglalkozik vele. Jó esély van rá, hogy ez így is marad, mert az ilyet a mocskos sváb média eltussolja.

Forrás: philosophia-perennis.com