2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Semmibe veszik a lakók döntését az antifasiszta gyülekezőhely drogosai

A magát nyíltan ellenzéki helyként emlegető Auróra Kioszk minden jogi kiskaput megpróbált kihasználni, hogy a környékbeli 200 lakó kérését semmibe véve folytassa az éjszakai randalírozást. – olvasható a Józsefváros polgármesterének közleményében. A liberális rendbontókat tenyésztő hely már sokszor kihúzta a gyufát, a környező házakban lakók folyamatos panaszai alapján Józsefváros jegyzője nemrég úgy döntött, minden este tíz órakor be kell zárni az Auróra Kioszk nevű drogtanyának. Ez a hely egyébként Soros György magyarországi buliforradalmárainak talán legfontosabb gyülekezőhelye.

A bíróság szerint jogszerű az önkormányzat korábbi döntésének érvényt szerző jegyzői határozat, amely szerint a környező társasházak kérése alapján 22 óra után nem árulhatnak szeszesitalt. Az Auróra azóta is a szabályok kijátszásán dolgozik és becsületkasszára, hátizsákos szeszesital-fogyasztásra hivatkozva, közösségi tevékenység címen folytatják  az éjszakai mulatozást, továbbra is semmibe véve az ott élők nyugalmát.

– írja közleményében dr. Sára Botond, Józsefváros polgármestere.

Az önkormányzat álláspontja világos és egyértelmű: a törvények mindenkire vonatkoznak, még az Aurórára is. Józsefvárosban nincs szükség olyan helyre, amely zavarja a lakosság nyugalmát, főként, ha ott drogoznak, és még a rendőrség is javasolja bezáratását. A bíróság döntését a jegyző jogszerű eszközökkel végre fogja hajtatni.

Az Aurórában rendszeresen szerveznek rendbontó akciókat, illetve kormánybuktatással kapcsolatos rendezvényeket. Egy diktátor megbuktatása – mit számít egy választás? címmel rendeztek páldául nemrég összejövetelt a keményvonalas liberálisok, a haladók által csak kulturális központnak nevezett szellemi no-go zónában, ahol Orbán Viktort Slobodan Milosevic-hez, a jelenlegi magyarországi állapotokat pedig a Soros-gyanús Otpor! nevű szervezet felemelkedésének táptalajt adó vészterhes szerb időkhöz sikerült hasonlítani. Az aurórás progresszív aktivistáről aakkor olyan meglepő dolgok is kiderültek, hogy félnek, és nem vállalták el a hódmezővásárhelyi választási kampány koordinálást, amikor Márki-Zay csapta megkereste őket.

Ismeretes, az Auróra közösségi ház, mint Soros György magyarországi főhadiszállása, rendszeresen adott helyet például az Identitas konferenciáinak. Itt működött az Udvarhelyi Tessa által fémjelzett Közélet Iskolása, de az Auróra tekinthető a PM “Mártát a Magdolnának” kampány központjának is. Az Auróra adott otthont az időközi választási kampánynak, itt zajlott az eredményváró, és a kampányértékelő is. 

https://www.youtube.com/watch?v=TX1OlN_MGdg

Ő az antifasiszta mozgalom egyik vezére, ez egy pár évvel ezelőtti performansza...

Forrás: PestiSrácok

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató