Vadhajtások

Dobrev rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Vadhajtások miatt, feljelentettek ők is

Az Apró Dobrev Klára ezekben az órákban, egy rendkívüli sajtótájékoztatót tartott. Miért? Természetesen a Vadhajtások tudósítója miatt, akinek a lasztija nekigurult a DK-sok sátrának. Az Apró unoka a mai napig nem kért bocsánatot a kommunizmus bűneiért – legalább 100 millió áldozat – , de most volt bőr a pofáján ennek is egy hatalmas színházat előadnia, miközben a kígyó férje szemeket lövetett ki, kardlapoztatott, vízágyút és lovasrohamot vezényelt a megemlékező magyar emberekbe. Most ez a szarházi alakulat retteg, picsog, hisztizik, mert nekigurult a lasztink a szánalmas sátruknak. Apró unokája is hazudozik rólunk, pártkatonák vagyunk, Fidesz fizetett emberei, és csodálkozik dülledt szemekkel, hogy a Vadhajtások függetlennek mondja magát, miközben csak ellenzékieket támadnak.

Ezt bírta előadni az Apró unoka.

Nem érti azt, hogy mindenkit támadunk akiről süt a magyargyűlölet, aki a magyarság ellen munkálkodik, akiknek az idegenek többet jelentenek mint a magyar nép. (Most Klárika esetében ez azért normális.)

Igen, mi Vadhajtások, minden ilyen aljas és mocskos hazaárulót támadunk mint a Klárika, Ferike, és úgy caklipakli a Degenerált Koalíció együtt.

Leírtuk mi is hangzott el a rendkívüli sajtótájékoztatón, néhol belenyúltunk azért. Utána természetesen a videó is megtekinthető.

Üdvözlöm a sajtó munkatársait.

Hát őőő, a tegnapi nap itt a mögöttünk levő sátrat megtámadta a Fidesz jól ismert aktivistája(Öreg, Fideszes aktivista neked a jó kurva anyád az,- a szerk), hogy mi erről a véleményünk és mit gondolunk azt Dobrev Klára a DK EP lista vezetője mondja el…

Dobrev beszéde:

Hát jó napot kívánok!

igen..őőő Azért is jöttünk ma ide el, mert tegnap egy ő magát függetlennek álcázó, néha újságírónak kiadó, de valamiért mindig a Fidesz érdekeit szolgáló illető idejött és megpróbálta megzavarni az aláírás gyűjtésünket.( Te baromarcú, mi magyarok vagyunk Te pedig ellenünk küzdesz,- a szerk.) Szóval ez a független aktivistának álcázott egyén állandóan a Fidesz érdekeiben jelenik meg valamiért mindig ellenzéki rendezvényeket támad meg. (Tévedsz, ti nem ellenzékiek vagytok, hanem patkány magyarűlölők,- a szerk.) Úgyhogy élünk a gyanúval, hogy ez bizony a Fidesz fizetett egyik pártkatonája.(Hülye vagy, mi meg kimondjuk, bizony te a rohadt Aprónak vagy az unokája,- a szerk.)

A tegnapi napon azt hiszem egy focilabdával rugdosta a sátrunkat amit tönkre is tett, úgyhogy ez már egy új sátor amit mögöttünk látnak de. (Hazudsz, a rohadék férjed szemeket lőtt ki, ti tettétek tönkre számtalan magyar embernek az életét,- a szerk.) Azt kell hogy mondjam, hogy a DK-s aktivistáink sem voltak ügyetlenek ugyanis ha jól tudom ezt a foci labdát oda föl a skála tetejére rúgták.. elég tisztességes rúgás lehetett.

Már csak azért is mert nem tűrjük ezt a magatartást, és nem félünk, (akkor mi a faszt picsogtok?- a szerk.) és itt vagyunk és az aktivistáink gyűjtik továbbra is az ajánlásokat. Itt a nyugati téren, a Blaha Lujza téren, Szél Kálmán téren az Örsön, Újpalotán, Újpesten és szerte az országban Nem félünk,mert tudjuk hogy igazunk van!

És tudjuk hogy ezeket az aláírásokat azért gyűjtjük hogy Magyarország legeurópaibb pártja az európai választásokon meg tudja mutatni, hogy mi magyarok Európában akarunk maradni. Én nagyon remélem, hogy a rendőrség teszi a dolgát, de ezen túlmenően a DK bejelentést tett a nemzeti választási irodánál, a választás rendjének megsértéséért.

Már csak azért is mert szerintem nem tűrhetjük el, hogy az országban a kulturált viták helyett normális politikai viták helyett az erőszak vegye át az uralmat .. és ma már tudunk kicsit mosolyogni is különösen a dk-s aktivisták fantasztikus football teljesítményén, de azért lássuk be szörnyű, hogy egy kigyúrt erejében teli fiatal ember azt gondolja, hogy neki az a dolga hogy ilyen módon próbálja megakadályozni egy demokratikusan működő párt ajánlásgyűjtését , kampányát egy „elvileg” demokratikus kampányban.

Úgyhogy mi nem félünk ( Dehogynem,- a szerk.) a többi büszke aktivistának együtt itt vagyunk kint, én magam is mindennap megyek ajánlást gyűjteni, vidéken is és Budapesten is. Mint látják nincsenek testőreim, nincs rajtam golyóálló mellény, nem félek hanem hihetetlen erővel és bizakodással tekintek a következő napokra, és nagyon remélem, hogy az európai magyarok elfogják utasítani ezt a magatartást, mert mese nincs! Ez az a magatartást, amely ezt az országot tönkre fogja tenni.

Köszönöm szépen

HírTv kérdezi az Alstromról meg még valaki de nem válaszolnak rá.

 

Klárika! A Kurva anyádat, bukni fogtok mert magyargyűlölők vagytok!