Exkluzív videót szereztünk: A lángoló Notre Dame-ban valaki sétált ami több mint furcsa

Rendkívül érdekes videót juttattak el hozzánk olvasóink, amit természetesen lementettünk és feltöltöttük saját csatornánkra, mivel esélyesnek látjuk, hogy törölnék.

A videón jól látható, miközben tegnap már lángolt a Notre-Dame, javában zajlik annak oltása, hatalmas lángok marják a 850 éves székesegyházat, mindeközben valaki(Turbánban?) sétálgat a felső emeleti teraszon. Egyelőre ennyit tudunk megmutatni olvasóinknak, rövid videó formájában, de bármilyen információt kapunk, illetve ennek magyarázatát valakik közlik, úgy megosztjuk azt is természetesen.

 

 

Amennyiben a fenti videót a YouTube-csatornánkról törölnék, itt megtekinthető lesz:

 

Frissítés:

Ahogyan mondtuk, amint információnk lesz arról, hogy mi látható a videón, azt szintén közzé fogjuk tenni. Beküldtek egy sokkal jobb minőségű videót amin jól látható, hogy egy sárgamellényes valaki, sisakban megy végig a Notre Dame emeleti teraszán.

Az élesebb felvétel a CNBC Television élő videójából van kivágva. A teljes felvételt közzétesszük, a 42. percnél tűnik fel a toronyban:

 

 

Vadhajtások.hu

Check Also

Karókkal esett egymásnak a kiccsalád, ketten életveszélyesen megsérültek

Két férfit életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba, miután összeverekedett tíz ember Ózdon – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén …