2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

Cenzúra - a Facebook letiltotta az Infowarst

A Facebook és az Instagram letiltotta az Infowars-t, Milo-t és Farrakhan, mert veszélyesnek tartja ezen internetes tartalmakat.

Azzal a politikai hivatkozásokkal tiltották le, hogy

"Ezek veszélyes egyének és szervezetek".

Letiltásra került Alex Jones, a homoszexuális Milo Yainnopoulos és Luis Farrakhan is. Ha megemlítik a letiltott személyeket, akkor azok is tiltásra fognak kerülni.

Többször is figyelmeztették őket a liberális üzemeltetetők, hogy a nekik nem tetsző tartalmakat törölni fogják, majd jön a tiltás

Brandy Zadrozny Twitter-üzenetet tett közzé:

"Nem igazán gondoltam volna, hogy megélem ezt a napot"

"Az Infowars a legszigorúbb tiltásnak vetik alá. Bármely felhasználó, amely megosztja az Infowars tartalmát, akkor azt már letörölve fogja látni. Ha egy felhasználó többször is megsérti a feltételeket, akkor azt is tiltani fogják. A Facebook és az Instagram elfogja távolítani azon tartalmakat, amelyek magába foglalnak videókat az Infowars-tól vagy rádió szegmenst, illetve cikkeket és a Facebook elfogja távolítani azon csoportokat is amelyek megosztják az Infowars tartalmait és eseményeit, amelyek sugalmazzák a tiltott szélsőséges egyének mondandóit." - mondta a cég szóvivője.

Egy másik Twitter-üzenet megosztásában a következőket írta le:

"A Facebook azt mondta, hogy Jones és a többiek többször megsértették a cégnek a politikáját a "Veszélyes egyének és szervezetek" megállapítása alatt. Ez lefedi a terrorista cselekményeket, gyűlöletkeltést, a tömeg- és sorozatgyilkosságokat, az ember csempészetet és a szervezett erőszakot vagy bűnözői aktivitást"

Úgy tűnik, hogy a "gyűlöletkeltés" releváns....

Forrás: Russia Today

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató