Vadhajtások

Kövér László bevadult: a pedofilokhoz hasonlította az örökbefogadó azonos nemű párokat

Az szélősliberális Index elment Kövér László zuglói fórumára, ahol az EP-kampány mellett a homoszexuálisok egyenjogúságáról is beszélt. Megemlítette Daniel Cohn-Benditet, majd a pedofíliához hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok gyereket fogadhassanak örökbe.

Erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze

– fogalmazott.

Kövér László az írásban leadott kérdések egyikére, amely a lopakodó liberalizmus témáját firtatta, azt felelte,

nem lopakodik, mert a nemek megszüntetése, ami tíz éve még nevetséges lett volna, mára „véres valóság”, hiszen van, ahol már három WC-t írnak elő a közintézményekben: a nőknek, a férfiaknak, meg a… harmadiknak.

Mint mondta: ez a diszkrimináció, a szexuális kisebbségek ennél többen vannak.

LMBTQ, ez öt. Vannak a férfiak, nők, meg az LMBTQ. Hol van a másik négynek? Miért nem kérik ki maguknak?.

Kövér emlékeztetett rá, hogy Lengyelországban a liberálisok tették kampánytémává a pedofil papok ügyeit, amit ő is undorítónak tart, de nemcsak az egyházi embereknél. Elővette Daniel Cohn-Benditet, majd a pedofíliához hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok gyereket fogadhassanak örökbe.

Erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze.

Forrás: HVG