Vadhajtások

Brüsszeli no-go zónában jártunk, és szembe jött a brutális valóság(A valóság képekben)

Hetekkel ezelőtt elhatároztuk, hogy még az Európai Parlamenti választások előtt felkeresünk olyan helyeket, amiket No-Go-Zónáknak neveznek és nevezünk mi is. Sokszor szó éri emiatt a jobboldali sajtót, hogy ez propaganda, ilyenek nem léteznek. Mivel ezt mi is magunkra vettük, így hát felkerekedtünk a hét elején Albániában barangoltunk, most pedig Nyugat-Európában járunk, egészen pontosan Brüsszelben.

Szombaton a déli órákban ÉLŐ videóban jelentkeztünk be Facebook-oldalunkon. Bevalljuk őszintén, hogy minket is pofán csapott a valóság. Szebben nem lehet megfogalmazni: szembejött velünk Afrika.

 

Rengeteg képet készítettünk onnan, ahová még a rendőrök sem mernek bemenni. Ezt meg is osztjuk a kedves olvasóinkkal egy galéria formájában, a több mint 100 fotónkat.

Tehát nincs itt semmilyen propagandáról szó, Brüsszelben ez a kibaszott valóság, abban a Brüsszelben, ahonnan megmondanák nekünk magyaroknak, hogy kikkel együtt kellene együtt élnünk.

 

Most, hogy egy hétre vagyunk a választásoktól, amit mi nem választásoknak hívunk, hanem háborúnak, segítsél egy megosztással. Segítsd a munkánkat azzal, hogy tovább küldöd, egy hetünk maradt arra, hogy eldöntsük, Európa az európaiaké marad, de fogalmazzunk inkább úgy, hogy: ők vagy mi!

ÉBREDJ EURÓPA!

(Katt a képre a teljes nagyságért és lapozható is a galéria)

RSS
Twitter
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial