2024. május 06. - Frida, Ivett
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon23°13°

Botmixerrel kivégzett magzatok, avagy min kuncog a Momentum frissen bejutott EP-képviselője

Cseh Katalin szülész-nőgyógyász rezidens orvosként dolgozott korábban, éppen ezért gondolta Papp Réka Kinga még 2015 novemberében, hogy készít vele egy beszélgetést a Klub Rádióban a mai magyar abortuszhelyzetről. Az egy dolog, hogy az interjúban sokszor gúnyosan beszélnek a témakör konzervatív megközelítéséről, de a beszélgetés egy pontján egészen ízléstelen és felháborító párbeszéd zajlik le a felek között:

---

CSK: Aki abortuszra kerül, az választhat – általában a nők választanak, nyilván van pár olyan orvosi eset, amikor az orvos választ, de általában a nő választ -, hogy ő hogyan szeretné megszakíttatni a terhességet. Tehát van ennek az a klasszikus sebészi módja, amit Magyarországon is végeznek, illetve van emellett…

PRK: Köznyelvi nevén BOTMIXER.

CSK: (NEVET.)

PRK: Igen, elég brutális.

CSK: Hát igen, ezt még nem hallottam.

PRK: Komolyan? Közszájon forog.

CSK: (NEVET.) Majd ELTERJESZTEM ÉN IS a kis körömben…


Úgy tűnik, Cseh Katalin szerint vicces a magzati életek sebészi úton történő kioltását egy botmixer működéséhez hasonlítani. (Bedarálni egy gyereket.)

Ehhez talán nem is érdemes több kommentárt fűzni.

Ha esetleg megvádolna bárki azzal minket, hogy mennyire csúnyán kiragadunk egy részletet a szövegkörnyezetből - ezen a linken hallgatható meg a teljes beszélgetés, az ominózus rész 36:10-től kezdődik:

https://youtu.be/Vqdyllalbf8

Arról esetleg, hogy miként zajlik a "botmixer" abortusz, és hogy ez vicces-e egyáltalán, ezen a linken lehet tájékozódni.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató