2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

MSZP: Lemondott a patkányozó Bangóné, a kommunikációs igazgatót kirúgták

A patkányozásról elhíresült képviselő a „pártelnök kérésére” lemond a frakcióvezető-helyettességről.Időközben sajtótájékoztatót tartottak a párt vezetői. Tóth Bertalan pártelnök elmondta, hogy további személyi változások is történtek: kérésére távozik a frakció vezetéséből Bangóné Borbély Ildikó, aki nemrég kavart nagy vihart egy kijelentésével,  a Fidesz szavazóit patkányoknak nevezte.A hazaáruló Ujhelyi István kapja az MSZP-Párbeszéd lista egyetlen európai parlamenti (EP-) mandátumát - ismertette az MSZP választmányának döntését a testület vezetője szombaton Budapesten. Kunhalmi Ágnes sajtótájékoztatón közölte, a választmány kétharmados többséggel döntött úgy, hogy fenntartja az EP-lista sorrendjét, amelynek értelmében Ujhelyi István EP-képviselő képviseli a pártot a következő öt évben Brüsszelben.
Bangóné Borbély Ildikó lemondott parlamenti frakcióvezető-helyettesi posztjáról és távozik a párt kommunikációs igazgatója is, Láng Balázs.
[caption id="attachment_27047" align="alignnone" width="949"] Láng Balázs, a szocik kommunikációs igazgatója és Bede Zsolt a Nyugdíjfolyósítóban vitáztak. Úgy látszik Láng nem volt eredményes a posztján, Bangóné komoly bukásra ítélte a pártját. Láng Balázs repült...[/caption]   A múlt vasárnapi EP-választáson az MSZP-Párbeszéd közös listája a várakozásokkal ellentétben a szavazatok csak 6,61 százalékát szerezte meg, amely egy mandátumot jelent.Forrás: MTI
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató