2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Cseh Katalin és a halál ideológiája

Egy ideje egyre többen olyan szempontból kezdtük el szemlélni a Demokratikus Koalíció és a Momentum viszonyát és tevékenységét, mint azét a két pártét, mely versenyt fut azért, ki méltóbb az SZDSZ-öröksége címre. Nem afféle költőzi túlzás ez, és azt kell hogy mondjam, valószínűleg a DK nehezen ocsúdik fel a sokkból, hogy nem az általa preferált Kálmán Olga nyerte az előválasztási bolhacirkuszt. A kegyeletsértésben gyakorlott momentumos jelölt indítása valószínűleg szimbolikus jelentőségű volt, ők sem számítottak igazán sikerre.

Nos tehát, mialatt a DK kesereg, a Momentum, és főként Cseh Katalin viszont „belead apait, anyait” (jaj, ez a kijelentés nem volt elég gendersemleges), hogy pártját közelebb vigye a „szadeszos” szellemiséghez. De nem is nagyon kell már tolni afelé, ott vannak.

Ezúttal az történt, hogy Cseh Katalin egy nyíltan életellenes és szervkereskedő szervezet számára hirdetett gyűjtést. Ez a Planned Parenthood, az Egyesült Államok legnagyobb, legjelentősebb, nyíltan abortuszpárti intézménye, akik mindezek mellett még kereskednek is a legyilkolt magzatok szerveivel. Erre egy életpárti szerveződés tagjai hívták fel a figyelmet, amikor is csellel felkeresték őket, hogy szükségük lenne tudományos kutatásaik céljából nagy tételben magzatok szerveire. Az esetről rejtett kamerás videófelvételt is készítettek, és azt állítják, az eset nem egyedi, nem elszigetelt.

Olvassuk, mi hallható a videóban, és toldjuk hozzá gondolatban, mivel vállal közösséget Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője:

Mostanában sokan akarnak sértetlen szívet azért, hogy a szinuszcsomót kivegyék. Meg is lepődtem, mert nem is tudtam, hogy ezek erre is alkalmasak. Szintén tegnap mondták először, hogy tüdőt rendelnének tőlünk… Ezen kívül, amint már mondtam, ahány ép májunk csak van, azt mind elviszik. Nagyon nagy rá a kereslet. (…) De vannak, akiknek a végtagok kellenek, ami egyszerű eljárás, mert könnyű kivenni, bár fogalmam sincs, mire kellenek nekik, talán izomhoz akarnak jutni belőle. Tudja, sok számot mondhatnék, de az árlista nagyjából 30 és 100 dollár között van, az intézettől és a szervtől függően.

https://youtu.be/H4UjIM9B9KQ

A szervek eladásából származó pénzeket egyébként adományként könyvelik el, ez a hatályos amerikai jogszabályok szerint is törvénybe ütközik.

A Pesti Srácok oldalán olvashatunk még további érdekes és hátborzongató részletet a szervezet tevékenységét illetően. Többek között az, hogy volt eset, amikor nem csupán szerveket, hanem teljes egészében sértetlen, halott magzati testeket is adtak el. Ez pedig azt bizonyítja, hogy a PP-nél alkalmazzák a “részben szülés, részben abortusz” módszert, ami során a 16 hetesnél idősebb magzatot élve húzzák ki az anyaméhből, és csak akkor szúrnak egy méreginjekciót a koponyájába, amikor már a fejét leszámítva teljesen “megszületett”, azaz kijött az anyaméhből.

Úgy gondoljuk, egy olyan embernek, akik bármilyen közösséget vállal, akár erkölcsi, akár anyagi értelemben támogatásban részesít egy ilyen szerveződést, az égvilágon semmi keresnivalója a közéletben. De azt is tudjuk, tevékenységük mind szervesen következik a világról alkotott felfogásukból, melyet őt liberalizmusnak neveznek. A liberalizmus pedig a halál ideológiája. A Momentum pedig ennek egyik magyarországi letéteményese, mely mögött ráadásul komoly nemzetközi erők állnak, a Rotschild-bankház embere, Emannuel Macron támogatja őket.

Mindezek ellenére meg vagyunk róla győződve, hogy a világ átalakulóban van, ők már csak a múlt hírnökei, a jövő a miénk, ezt a jövőt pedig az Isten-közeliség, a patriotizmus és a társadalmi igazságosság mentén akarjuk felépíteni, melyben a liberalizmusnak nem lesz helye. Oda fog kerülni véglegesen, ahová való, a történelem szemétdombjára. Beleértve a Momentumot is.

Lantos János – Kuruc.info

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató