2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Focihuligánok zavarták meg Bialystok első buzifelvonulását

A lengyel városban az első PRIDE felvonulást rendezték, mert már nem elég a fővárosban vonaglani, országszerte ünnepeltetni akarják magukat a deviánsok... Nem elég egy nap, egy hét a buziságra. Már Pride hónapot tartanak, mint legutóbb hazánkban. 

https://youtu.be/H_5I_nzdBCA

Szerencsére Kelet-Európában vannak, akik fellépnek az erőszakos buzipropaganda ellen. Futballszurkolók és nemzetiek támadtak a magukat mutogató ferdehajlamúakra.

Mintegy 800 homoszexuális akart felvonulni a városban, mire a tiltakozók kövekkel, petárdákkal és üvegekkel estek nekik.

A rendőrség könnygázzal oszlatta a tiltakozókat, közben kb. 100 fő a katedrálisnál mondott imát és hirdette a normalitást.

Lengyelországban erősen vitatott téma a homoszexualitás, az ország első embere, a lengyel kormánypárt elnöke, Jaroslaw Kaczynski többször bírálta az LMBTQ mozgalmat.

Ma pedig a 90-es években sem látott támadás zajlik az egyház ellen,

szemtanúi vagyunk a családdal és a gyermekekkel szembeni közvetlen támadásnak, jön a gyermekek szexualizációja, az LMBT-mozgalom, a gender"

– fogalmazott, utalva ezzel az ellenzéki Polgári Platform (PO) jelöltjeként megválasztott varsói főpolgármester által februárban meghirdetett, úgynevezett LMBT-chartában szereplő, a gyermekek iskolai szexuális nevelésére is vonatkozó intézkedésekre, melyek felháborodást keltettek a lengyel társadalom egy részében, és kiváltották a lengyel püspökkari konferencia tiltakozását.

Egyébként a különböző közösségek is elkezdtek szerveződni Lengyelországban a brutális LMBTQ propaganda ellen. Mintegy 30 közösség, köztük falvak és regionális gyülekezetek, az elmúlt hónapokban kijelentették, hogy

"mentesek az LMBT ideológiától".

Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató