A Sky News riportere keményen eligazította a klímahisztériásokat

[fb_button]

Greta Thunberg vezetésével kezdetét vette a harmadik világszintű klímasztrájk. Nem ártana gondolkodniuk, mielőtt szekta szintre emelkedik a mozgalmuk.

Hamburgban pl. 70000-en vonultak fel. 

A Sky News ausztrál riportere azonban elmagyarázta, hogy mit tudnának tenni a hisztéria helyett:

Az összes iskolás gyerek számára, aki „sztrájkol” az éghajlatváltozás ellen: 

 

Te vagy az első generáció, aki minden osztályteremben igényli légkondicionálást. Minden szobában TV-t szeretnél, és az összes osztályotok számítógéppel ellátott. Egész nap és éjszaka a csúcsszuper elektronikus eszközeiket töltöd.

Sosem – mint egykor – nem sétálsz vagy bicikliznél az iskolába, hanem személygépkocsikkal és busszal érkezel, melyek megfojtják a helyi utakat és gerjesztik csúcsforgalmat.

Te vagy a gyártott termékek legnagyobb fogyasztója, és azonnal beszerzed drága luxuscikkeket, hogy divatos maradj. Szórakozásod elektromos eszközökből származik.

Ezenkívül a tiltakozásokat vezetõk ugyanazok az emberek, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a népesség növekedését mesterségesen fokozzák a bevándorlás révén, ami növeli az energia, a gyártás és a szállítás iránti igényt.

Minél több ember van, annál több erdőt es zöld területet írtunk ki és annál inkább pusztul el a környezet.

Mit szólsz ehhez?

Mond meg tanáraidnak, hogy kapcsolják ki a légkondicionálókat! Sétálj vagy biciklivel menj az iskolába! Kapcsold ki az eszközöket és olvasd el a könyvet! Készíts szendvicset az előre csomagolt élelmiszerek vásárlása vagy a gyorséttermek látogatása helyett!

Nem, ezek egyike sem fog megtörténni, mert önző, rosszul nevelt, erényeket nem ismerő hercegek es hercegnők vagytok, akiket a körülötte lévő felnőttek ihlettek, akik a nemes célért érzelmeik által küzdenek, miközben kényeztetik magukat nyugati luxusban és példa nélküli minőségben élnek.

Ébredj fel, nőjj fel és tanulj tények kutatására, gondolkodj, és ne hagyd vakon elfogadni mások szavait és gondolatait! Nem hiszem, hogy ezt a cselekvési tervet önmagukban fogalmazták meg – gyanítom, hogy valamilyen befolyással és útmutatással rendelkezel “azoktól, akikben megbízol… egy figyelmeztető szó, vigyázzál a” baloldali szervezetek “befolyásolásával, mert a jövőben előfordulhat, hogy a jövőben Ti lesztek az, akiket kihagynak …

 

Check Also

Halálos fenyegetéseket kap a konzervatív közösségi oldal feje

A Parler vezérigazgatója, John Matze és családja jelenleg bujkálni kényszerülnek. A konzervatívok körében népszerű Parler …