Felfordul a gyomrunk: a keszthelyi ellenzék szerint Zentét a Fidesz ítélte halálra

[fb_button]

Erre egyszerűen nem lehet mást reagálni, csak azt, hogy az ember keze ökölbe szorul.

 

Ilyet egy ember sem engedhet meg magának, aki pedig a közéletben szerepel, aki politikai karrierre vágyik, (esetünkben egy ócska megbukott jobbikosról van szó, tehát megélhetési politikusról), arra hatványozottan igaz. Tavaly csúnyán megbukott Keszthelyen, de pályázott a Jobbik alelnöki posztjára is, sehova nem kellett. Ezek tudatában létrehozta Keszthelyen a KÉVE néven futó, a város bohócait összegyűjtő ellenzéki mozgalmát. Ennyit érdemes tudni erről a lepusztult emberről.

 

Ma a Facebook-oldalán programjuk híján nem mással hergeli az embereket, illetve gyalázza a szerencsétlen kis Zentét, hogy őt a Fidesz ítélte halálra. Félreértés ne essen, ennek a senkiházinak még a gyermek nevét is sikerült elfelejtenie, mire az ötmondatos posztja végére ért, és Bencének nevezte.

De mutatjuk mit merészelt írni a keszthelyi ellenzéket tömörítő egyesület létrehozója:

“Zente! Ő az a kisgyerek akit Magyarország Kormánya, jelenlegi vezetői halálra ítéltek, miközben a családok évéről hablatyolnak! Nem számít nekik egy emberélet, pedig gondoljunk csak bele, hogy egy stadion bekerülési költségéből mennyi magyar emberen lehetne segíteni? Zente azért kapott esélyt, mert a magyar emberek többsége nem úgy gondolkodik mint Magyarország kormánya! Ez ad reményt a jövőbeni munkámhoz! Jó egészséget néked Zente!”

 

A keresési előzményekben jól látható az amit fentebb állítottunk:

 

Aki úgy gondolja, írja meg ennek a bunkónak, hogy ez már az a szint, amitől egy normális embernek felfordul a gyomra. Azt már csak halkan kérdeznénk meg, hogy mennyit adakozhatott ez a senkiházi?

Tényleg Keszthelynek jutott a legundorítóbb ellenzék…..

 

Itt van ennek a nyomorultnak a bejegyzése:

 

Bízunk abban a nagy keszthelyi ellenzéki nem futamodik meg, és hagyja a kommentelőket, hiszen szólásszabadság van. De lehet ilyenkor nem lesz, ugyanis elkezdtek záporozni már most a kommentek. Valószínűleg holnap Keszthelyen nagy felháborodást fog ez kiváltani, ezért törölni fogja. Mi azért pár kommentet most ideteszünk a posztja alól:

 

 

 

 

 

Kíváncsian várjuk a keszthelyi ellenzéki harcos reakcióját. Ezt hívják úgy, hogy Öngól!

Ezzel el is dőlt Keszthelyen a választás nagyjából…..

 

Vadhajtások.hu

Check Also

Toroczkai: 2021-ben a közösségi médiát kell megostromolni – irány a Hundub, a “magyar Facebook”!

1848-ban nyomdát, 1956-ban rádiót, 2006-ban tévészékházat, 2021-ben pedig a közösségi médiát kell megostromolni. Most még …