2024. április 27. - Zita
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Troll: Egyértelmű Gyurcsány áll a Karácsony botrány hátterében

[fb_button]„Mit keres itt egy ásó? Teszem fel a költői kérdést – kezdte a műsorvezetőnő, a stúdióban elfektetett ásóra pillantva. Az adás felvezető kérdése arra a párbeszédre utalt, amely a nemrég kiszivárgott, és azóta hírhedtté vált Karácsony Gergely féle hanganyag talán legelgondolkodtatóbb mozzanataként rögzült a köztudatban:„– Figyelj, ha én visszamegyek Zuglóba, akkor engem ott elásnak.– De milyen értelemben? Megválasztanak, nem?– Az a baj, hogy most tudnék mesélni néhány sztorit, de a szocikkal közösen nem tudunk indulni.– Elmérgesedett teljesen ez a Tóth Csaba viszony?– Mindig is el volt mérgesedve csak politikailag le volt drótozva. De hát hogyha én…– Igaz, hogy megfenyegette a családodat?– Ne viccelj. Többször. Ezek nagyon súlyos történetek. „
„El ne süljön, mint a Csehovi darabban a pisztoly. El ne ássunk valakit, bár Karácsony nincs itt”
– reagált Pindroch Tamás, majd hozzátette: „Azt mondja Karácsony, hogy ezt ő már elmondta, különböző összefüggésekben. Én még ezt az ásós sztorit nem hallottam, meg a fenyegetést sem”. Boros Bánk Levente felidézte, hogy Karácsonynak nem ez volt az első esete a kínos hangfelvételek kapcsán, és a mostani magyarázkodása, amely mellé odaállt az ellenzéki sajtó „titkosszolgálati szálat” sejtetve, a Médianéző ügyvezetője sommásan úgy fogalmazott:
„Nem kell ahhoz titkosszolgálat, hogy Karácsony felsüljön. Magától is ilyen hülye. Ezt látjuk."
Szarvas Szilveszter is hozzászólt:
„Egyértelműen Gyurcsány Ferenc áll a háttérben. Ki más állhatna? Hát neki és Dobrev Klárának áll érdekében az, hogy Karácsony Gergely ne egy választási sikerrel rendelkező főpolgármester legyen, mert, ha ez így történne, akkor 2020-21-ig Karácsony felépíthetne egy olyan mozgalmat, vagy politikai pártot, amiből a Gyurcsányékat kihagyja. És a DK-t egy az egyben elfelejti, mint ahogy – tudjuk – Gyurcsány Ferencet borzasztóan utálja, neki nem ez az érdeke, hanem hogy Dobrev Klárát felépítse."
   Forrás: Hír TV
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató