“Kékcédulás” választás az Európai Unióban, avagy hogyan szerez a hálózat befolyást az európai önkormányzatokban

Ez természetesen egy fikció csupán és semmi köze sincs a valósághoz. A nevek a fantázia szüleményei és nem köthetőek létező személyekhez.

Annak idején a komcsik úgy csalták el a választásokat, hogy IFA platón utaztatták a szavazóikat, akik szorgosan leszavaztak egy nap alatt 10-15 városban és faluban, így az ő szavazata 10-15 szavazat volt, nem csak egy, mint a kisgazda, vagy más egyszerű nem megszervezett csalásra épülő szavazóé.

Anno ezt a választási csalást nevezték kék-cédulás választásnak.

Ma ez már másképp történik, de az eredmény ugyanaz.

Ja, és már nem kommunistáknak hívják őket, hanem internacionalista hálózatnak NGO-knak. A csalás és manipuláció művészetét egy magasabb szintre emelték, tényleg nemzetközi szinten végzik.

De lássuk, hogy hogyan is működik az a hálózat, mondhatni a piramis játék, ami a mi bőrünkre megy, de ők profitálnak belőle.

Képzeljük el a rendszert úgy, mint egy kutyaszánt.

Van az irányító ember a szánon, aki néha odacsap egyet az ostorral, de alapvetően úgy éri el, hogy a kutyák arra fussanak, amerre ő akarja, hogy eteti, gyógyítja őket, azaz ellátja őket minden szükségessel, ami az életükhöz kell. Ezzel teremti meg a kutyafalka hűségét és, hogy mind egy irányba fog húzni.

Berg Dániel, a Momentum katalizátora

Aztán itt van a vezérkutya, amely elől fut és diktálja a tempót, illetve figyel arra, hogy a gazda milyen utasításokat ad és annak megfelelően tereli a csapatot.

A mögötte futó kutyák adják az erőt, ami a szánt mozgatja.

És most konkrétan arról, hogy hogyan járnak át az eszünkön és veszik ki a döntés jogát a kezünkből.

Van ez az Európai Unió nevű intézményrendszer, ahol az országok jogi káoszából jogharmonizáció útján a EU irányelvek szerint kell az egyes országok jogrendszerét úgy alakítani, hogy az harmonizáljon a többi ország jogrendszerével.

Itt lép be az irányító, aki a szánon áll és a szánról határozza meg az elérni kívánt célt. Nevezzük őt az egyszerűség kedvéért Gyurinak. Gyuri elmegy Brüsszelbe és eléri, hogy úgy alakítsák jogharmonizáció segítségével az egyes országokban a választási törvényt, hogy ott egy EU állampolgár – ha rendelkezik az adott városban lakcímmel – szavazhasson az önkormányzati választáson.

Itt lép be a vezérkutya a folyamatba, nevezzük őt Fransnak. Ő nagyon hűséges és értelmes kutya. Kiemelt helye van a kutyaszán hálózati rendszerében. Frans eléri, hogy ezt az irányelvet minden tagállamban elfogadják és alkalmazzák, hiszen az EU-ban egy nyílt társadalomban élünk, vagy mi.

És elérkeztünk a csapathoz, ami az egész kutyaszán rendszert mozgatja.

Az egyik kutya neve Péter, a másiké Dániel, a harmadiké Márton, a negyedik András, és jön Kati, Anna, Ferenc, Klára, István és így tovább, hosszú a sor.

És hogy hogyan működik a hálózat, amit Gyuri a kutyák irányítója kitalált és a rendszert működteti?

Így!

Péternek, aki ténylegesen életvitel szerűen Budapesten él vannak barátai szerte az EU-ban. Ezek a barátok Brüsszelben Rómában, Berlinben Londonban, Párizsban, stb. élnek szintén életvitelszerűen és filantróp szervezeteknél, pártoknál dolgoznak, vagy egyetemeken tanulnak, vagy nem csinálnak semmit, de van egy , vagy ötven lakásuk az adott városban, vagy városokban, aminek megvásárlásához a hálózat biztosítja a forrásokat.

Péter megkéri a Brüsszelben Rómában, Berlinben Londonban, Párizsban élő barátait, hogy adják ki neki a lakásukat persze csak papíron. Írnak egy bérleti szerződést és ezzel bejelentkezik lakónak a városban.

Péter igazándiból nem akar egyszerre életvitelszerűen egyszerre Brüsszelben Rómában, Berlinben Londonban, Párizsban élni, csak a virtuális bérleti szerződés kell neki, amivel igazolja a helyi hatóság előtt, hogy ő életvitel szerűen ott él az adott 10-15 városban egyszerre, hiszen rendelkezik tartózkodási helyet igazoló okirattal, ami elég ahhoz, hogy a hatóság kiállítsa a lakcímkártyát, ami feljogosítja őt mind a 10-15 városban, hogy az önkormányzati választásokon éljen szavazati jogával. És Péter elutazik a választás napján abba a 10-15 városba és leszavaz arra a szervezetre, amit a gazda meghatározott számára.

 

A rendszer működésével kapcsolatos költségeket a gazda állja, azaz biztonságos és jó életet biztosít az összes hálózatban működő kutya számára, amiért csak annyit kell tenniük, hogy fenntartják és működtetik az újkori kék-cédulás választási csalás rendszerét, azaz működtetik a hálózatot. Na, most ez képzeljük el hatványra emelve.

A hálózati rendszeren keresztül több ezer, százezer kutyát tud irányítani a gazda az EU összes településén, amivel mindenhol befolyásolni tudja az önkormányzati választások eredményét úgy, hogy minden egyes kutyának nem egy, hanem 10-15 szavazási lehetősége van.

Ezzel – ahogyan a vezérkutya már megmondta – olyan lehetőségek nyílnak meg az összes EU tagállamban, hogy a regnáló tagállami kormányok kihagyásával az önkormányzatokhoz közvetlenül eljuttatott források segítségével fenn lehet tartani a hálózat folyamatos működését, illetve befolyásolni tudják a tagállamok működését, a nélkül, hogy az állampolgároknak bármilyen beleszólás lenne a saját sorsuk alakulásába.

Budapesten megcsinálták a főpróbát és működött. Győzött a hálózati kutyafalka, úgy, hogy nem volt kérdés, hogy melyik csapat fog győzni, hiszen manipulálni tudták az önkormányzati választásokat ötven, száz-ezer olyan szavazattal, akik nem is élnek az adott városban, csupán egy Napra a lakcím-kártyájukkal és az útlevelükkel a zsebükben elutaztak Budapestre és leszavaztak a megadott pártszövetségre.

A következő lépés az lesz, hogy a rendszert és egyben a hálózatot ki fogják terjeszteni a megyei jogú városokra és az ötezer fő fölötti településekre is a rendszert.

A pénzek központi átcsoportosításával közvetlenül az adott városokba fogják irányítani az EU állampolgárai által befizetett adókat, ami az önkormányzatokon, pályázatokon, NGO-kon keresztül a hálózat zsebébe kerül.

És most képzeljük el ezt Olaszországban, Lengyelországban, Németországban, vagy Franciaországban is és kész az a rendszer, amivel egy kisebbség befolyásolni tudja a saját érdekében az egész EU politikai, bevándorlási és gazdasági rendszereit.

Persze mindez csak fikció és semmi köze nincs ahhoz, ami most vasárnap történt Budapesten és történik az egész EU-ban folyamatosan.

 

Jó gondolkozást mindenkinek!

 

Check Also

Kitűztük a Jobbik irodájára az új logójukat: Feri

Napok óta keringett a közösségi portálon az új Jobbikos logó. Tűkön ülve vártuk, hogy majd …