2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Tegnap Hitler, ma Dobrev és Fekete-Győr

Így változik a jobbikos...Hitlertõl és Szálasitól is idézett a jászsági, "néppárti" jobbikos, Budai Lóránt, Jakab Péter nagy barátja.Budai Lóránt a „néppártosodása” előtt még sokkal inkább a náci eszmékhez húzott, többek között az általa „Magyarország Nemzetvédőjének” titulált Szálasi Ferenctől osztott meg idézetet követőivel, ismerőseivel:
a belső ellenség mindig kíméletlenebb, aljasabb, becstelenebb, könyörtelenebb, galádabb, erőszakosabb és véresebb, mint a külső. És mindezt a tulajdonságait nem nyíltan hordja, hanem burkolja vallásosságba, nacionalizmusba, felebarát-szeretetbe, hazaszeretetbe, mindenbe, csak hogy célját elérje. A külső ellenség mindig nyílt.”
Itt azonban nincs megállás, egy másik alkalommal pedig Adolf Hitlertől származó mondatot is megosztott közösségi oldalán:
ha egy nemzet gyávává vált, és csak ezer ember maradt, akik valami nagyot akarnak, és akiknek erejük van az állam átalakítására, akkor ez az ezer ember a nemzet.”
A vasárnapi választás előtt a momentumos FeGyőr fog kampányolni Budai mellett. Az a Fekete-Győr, aki többször jelezte, nincs összefogás a nácikkal.Ehhez képest mégis van... Ott lesz az a Gyöngyösi is, aki jobbikos politikusként még előszeretettel listazta volna a zsidó politikusokat. Ma már ez nem számít. Az sem hogy Dobrev férje 2006-ban verette a népet. Klárika Videó üzenetben állt ki a náci Budai mellett. https://www.facebook.com/1356544984381834/posts/2504419242927730/
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató