2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Csődközeli állapotban a magyargyűlölő Mérce.hu - 11 milliót tarhálnának azonnal

A “bajtársak” segítségét kéri a Mérce.hu portál, amely arról ír, hogy pénzügyi támogatás nélkül már valószínűleg januárban nem fognak tudni fizetést adni munkatársaiknak. Emiatt még egy szánalmas "Bajométert" is illusztráltak, ami mutatja mekkora a baj. 

Csődközelben a magyargyűlölő portál

  Ez az a portál, melynek a címlapján párszor megfordultunk, párszor mocskoltak minket és gúnyoltak. Jó magyargyűlölő módon. De! Van Isten! Bizony, hogy van. Most azt írják, hogy: havi másfél milliót szeretne tarhálni az olvasóktól, ezen felül pedig egyszeri támogatásra is igényt tartanak: 11 millió forintra azonnal szükségük lenne, azt azonban nem részletezték, miért is sürgető fontosságú ez az összeg.  
Kitérnek az olvasottságukra, és az oldalletöltéseikre is.
  Itt akadt meg a szemünk, ugyanis az 50 milliókat tarháló mércének az oldalletöltése ebben az évben 18 millió, a Vadhajtások idei oldalletöltése, a mai napig 27 millió. A szenny mércét múlt hónapban, mindössze 1,19 millió egyéni olvasó olvasta, minket már 1,4(Similarweb becslése, nekünk 1,6 millió a mutatónk)millió egyéni olvasó.   Üzenjük a magyargyűlölő szarházi mércének, mert nagyon a bögyünkben vannak, hogy:  

Mentek a picsába! Tarháló bohócok!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató