2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Egyre népszerűbb a YouTube-on a rapper száma, amelyben a franciák kihalásáról fantáziál 📺

A szám címe: „Le Grand Replacement” vagyis „A nagy lakosságcsere”.A dal szövegében egyébként ilyen sorok vannak:
A nagy lakosságcsere az, mikor a lányod engem szeret. Teherbe fogom ejteni és a gyerekei úgy fognak kinézni, mint én.
 
A lányod azt akarja, hogy teherbe ejtsem. Egyszer, kétszer, háromszor.
 
A Grand Replacement én vagyok. Én és a barátaim. Mi, feketék és muszlimok vagyunk a nagy ellenségeitek. Személy szerint ez engem nem zavar.
 
Egyedi vagyok, ritka vagyok, mint a fehérek a Gare du Nord kerületben [Észak-Párizsban].
 
A Franciaországban közepesen ismertnek számító előadót egyébként Younésnek hívják, videóit eddig 60-100 ezer ember tekintette meg átlagban.   https://www.youtube.com/watch?v=ddsm5m9D4EY
A nagy lakosságcsere népszerű elmélet. A lényege az, hogy az elit a fehér lakosságot egy könnyebben irányítható, szervilisebb lakosságra cseréli le muszlimok és feketék importálásával.
A nagy lakosságcsere egyre népszerűbb a baloldali, főképp zöld körökben. Ezzel jár együtt a fehérek elleni rasszizmus, ami ideológiai alapot ad erre.
A zöld dogmatikában ugyanis elég sok mindennek a fehér férfiak az okai, szinte már felsorolni sem lehet: ők találták fel a rabszolgatartást, a homofóbiát, a kapitalizmust, a gyarmatosítást, személyesen fojtották meg az utolsó északi fehér orrszarvúhímet, és legújabban már egyedül a fehér faj okozza – jelen időben – a globális felmelegedést is. Utóbbi az amerikai kongresszusban hangzott ez egy képviselőnő szájából. A dalt egyébként a közösségi média szerint már többen is feljelentették, a YouTube viszont – aki például „Trump” nevének elhangzására instant tilt videókat – még semmit nem tett ennek érdekében.
A videó két napja kint van, él és virul, főoldalon, ajánlásban.
Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató